CHECK-IN AUTOMAT la Wizzair

Adrian, 27 ian.. 2020

Efectuați automat check-inul pentru dumneavoastră și pentru însoțitorii dumneavoastră de călătorie cu 50 de ore înainte de ora programată a zborului. Check-inul automat este disponibil pentru toate rezervările. Asigurați-vă că adăugați serviciul pentru fiecare persoană și pentru fiecare segment de călătorie.

PERMISELE DUMNEAVOASTRĂ DE ÎMBARCARE – ACUM LA ÎNDEMÂNĂ

După ce vi se efectuează check-inul prin serviciul Check-in automat, veți primi automat permisele de îmbarcare (pentru rezervările cu până la 10 pasageri). Dacă în rezervarea dumneavoastră se află mai mult de 10 pasageri, check-inul va fi efectuat pentru toată lumea, însă permisele de îmbarcare nu vor fi trimise prin e-mail. Fiecare pasager trebuie să își acceseze propriul permis de îmbarcare pe wizzair.com.

Adăugarea serviciului Check-in automat poate simplifica întregul proces cu care vă confruntați în ultimele zile/ore dinaintea plecării zborului – nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu efectuarea check-inului în intervalul de 48 de ore dinaintea decolării programate. Check-inul este efectuat automat pentru dumneavoastră și pentru toate celelalte persoane incluse în aceeași rezervare, care au achiziționat serviciul Check-in automat.

În plus, nu mai trebuie să vă faceți griji în legătură cu permisele de îmbarcare, deoarece acestea vă vor fi trimise automat după efectuarea check-inului.

Rețineți: dacă optați pentru serviciul Check-in automat, trebuie să îl adăugați pentru fiecare secțiune din zborul dumneavoastră și pentru fiecare pasager în parte, dacă există mai multe persoane în rezervare.

Check-inul se efectuează automat, cu 50 de ore înainte de plecare.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close