American Airlines unește Europa și SUA prin lansarea unei noi rute de zbor

Andrei Beldiman, 07 mai. 2018

Compania aeriană American Airlines a lansat o nouă rută directă de zbor, între Europa și SUA. Cele două continente sunt cu un pas mai aproape unul de celălalt.

American Airlines a lansat ruta care va conecta Aeroportul Václav Havel din Praga și Aeroportul Internațional din Philadelphia.

Zborurile vor fi operate de aeronave Boeing 767-300. Vor fi mai mult de 2.800 de locuri disponibile în fiecare săptămână. În timpul verii vor exista curse zilnice din Praga către Philadelphia.

În cadrul clasei business există 28 de locuri care se pot plia în totalitate. Locurile sunt aranjate într-o configurare de tip 1-2-1. Călătorii de la business class vor primi fiecare o tabletă Samsung Galaxy unde vor găsi ultimele filme apărute, programe tv, jocuri, muzică și unele dintre cele mai cunoscute cărți.

Citiți și despre cele mai bune locuri de vizitat în Praga.

De asemenea, pasagerii de la clasa business vor fi răsfățați cu meniuri premium, realizate de Chefi recunoscuți la nivel internațional.

American Airlines este prima companie aeriană care conectează Republica Cehă și statul american Pennsylvania, printr-un zbor direct.

De pe Aeroportul Internațional din Philadelphia, pasagerii pot alege zboruri către aproximativ 120 de destinații din America de Nord, Centrală și Caraibe.

„Praga este o destinație vibrantă, nouă în rețeaua internațională americană și suntem încântați să oferim călătorilor cehi mai multe opțiuni și mai multe conexiuni pentru călătoriile transatlantice”, a declarat Richard Muise, directorul operațiunilor Europe & Canada.

American Airlines este în mijlocul unui proces de modernizare, în valoare de peste 3 miliarde de dolari. Îmbunătățirile planificate vor fi realizate pentru a oferi clienților o experiență de călătorie la un nivel superior, în întreaga lume.

Citiți și despre cele mai romantice hoteluri pe plajă, din America de Nord.

Aceste investiții includ scaune complet pliabile, Wi-Fi internațional, mai multe opțiuni de divertisment în timpul zborului și prize de alimentare. De asemenea vor fi incluse un design nou, modern pentru saloanele de așteptare ale companiei, la nivel mondial și un meniu mai diversificat, din alimente sănătoase, cocktail-uri și multe altele.

Václav Řehoř, președintele aeroportului din Praga s-a declarat entuziasmat de noua rută. El a afirmat că noua rută aduce Cehia mai aproape de SUA și este un pas înainte în strategia de expansiune a zborurilor către America de Nord.

← Close