AirConnect va opera de pe Aeroportul Internațional București Băneasa

Adrian, 06 iul.. 2023

Compania aeriană regională românească AirConnect va opera zboruri regulate de pe Aeroportul Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu.
Începând cu 24 iulie 2023, AirConnect își mută operațiunile pe Aeroportul Băneasa, pentru a oferi clienților acces în cel mai nou terminal al capitalei, cu timp redus pentru toate formalitățile de check-in, control securitate, îmbarcare, și care este la doar câteva minute de centrul orașului.

Cei care vor călători din și către București începând cu 24 iulie 2023 vor decola și ateriza pe Aeroportul Internațional București Băneasa. Această mutare nu va genera modificări în orarul de zbor al companiei.

În prezent, AirConnect operează zboruri din București către Baia Mare, Budapesta, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, din Constanța către Cluj-Napoca și Timișoara, iar în code-share din București și Bacău către Roma. Compania are în vedere și alte conexiuni interne pe măsură ce flota companiei va creste. Biletele de avion AirConnect pot fi achiziționate de pe website-ul companiei, www.air-connect.com, din aplicația disponibilă în Apple Store şi Google Play Store, ori prin intermediul agențiilor de turism.

Cu această ocazie, Tudor Constantinescu, Director General AirConnect, a declarat:
„Suntem deosebit de încântați să putem oferi pasagerilor AirConnect posibilitatea de a călători de pe cel mai accesibil aeroport din București, cu un terminal recent renovat și facilitați ce vor reduce semnificativ timpul petrecut pentru toate formalitățile conexe zborului. Pasagerii noștri vor fi la doar câteva minute de centrul capitalei, ceea ce le va asigura mai mult timp pentru întâlnirile de afaceri sau activitățile personale.”

“Este îmbucurător faptul ca aeroportul Băneasa – Aurel Vlaicu atrage tot mai mult companiile aeriene să înceapă operarea aici și felicităm AirConnect pentru decizia luată. Serviciile pe care acest aeroport le oferă, fluxurile scurte în terminal dar și arhitectura deosebită, toate acestea ne fac să credem că pasagerii AirConnect se vor simți mult mai confortabil aici decât pe aeroporturile mari” a declarat Sorin-Radu Păun, Directorul General al CN Aeroporturi București.

← Close