Aeroconsult 2018 – Târg de oportunități în ingineria aerospațială

Andrei Beldiman, 18 apr.. 2018

Studenții de la Inginerie Aerospațială sunt invitați să participe la târgul de oportunități Aeroconsult 2018.

Sursa: euroavia-bucuresti.ro

Studenții de la Facultatea de Inginerie Aerospțială vor avea oportunitatea de a întâlni o serie de angajatori în cadrul târgului Aeroconsult 2018.

Acesta este un târg de oportunități pentru cei care studiază inginerie aerospațială. Acestora li se va oferi șansa de a afla informații, în mod direct, de la angajatori, despre companii, programe de practică și locuri de muncă disponibile.

Asociatia EUROAVIA Bucureşti vine în sprijinul studenților cu proiectul intitulat Aeroconsult 2018. Acesta este unul dintre cele mai importante evenimente realizate în legătură strânsă cu Facultatea de Inginerie Aerospațială. Euravia București își dorește să faciliteze dezvoltarea viitorilor lideri și să aducă un plus de valoare relației dintre studenți și companiile din industria aerospațială.

Evenimentul va avea loc în perioada 23-24 aprilie 2018, în sala AN010 a Universității Politehnica din București.

Obiectivele principale ale târgului Aeroconsult 2018 sunt:

  • comunicarea între reprezentanții companiilor participante și studenții facultății,
  • promovarea companiilor ce își desfășoară activitatea în domeniul ingineriei aerospațiale,
  • facilitarea semnării de precontracte pentru stagii de practică și locuri de muncă,
  • oferirea de internship-uri studenților din anii mai mici ce își doresc să aprofundeze cunoștințele dobândite în cadrul cursurilor.

Evenimentul se află la ediția numărul 9. Aeroconsult 2018 este un proiect de prestigiu în cadrul Facultăţii de Inginerie Aerospaţială.

Prin intermediul acestuia fiecare student are ocazia de a relaționa cu viitorii angajatori. Iar aceștia ii vor ajuta la îndeplinirea viselor și urmarea pasiunii.

Idealurile studenților pot fi concretizate prin prezența companiilor şi interacţiunea directă a acestora cu tinerii aspiranţi în domeniul aerospaţial, astfel conturându-se posibilitatea unor noi cariere.

Printre sponsorii care au făcut ca acest eveniment să fie posibil, se numără: GKN Fokker Engineering Romania, UNIVERSAL ALLOY CORPORATION, TURBOMECANICA, GECI, AIRBUS HELICOPTERS ROMANIA, Deimos Space Romania, Blue Air şi Assystem, în calitate de sponsori, cât şi ROMAERO în calitate de partener industrial.

← Close