Aceștia sunt câștigătorii cele mai recente ediții a Wizz Youth Challenge

Andrei Beldiman, 14 mai. 2018

Compania aeriană low-cost, Wizz Air, a desemnat câștigătorii celei de-a 2-a ediții a competiției Wizz Youth Challenge.

O echipă din Ungaria a câștigat călătorii nelimitate pentru 1 an în rețeaua Wizz Air.

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și cel mai important transportator din România, anunță astăzi câștigătorii celei de-a doua ediții a concursului WIZZ Youth Challenge.

Pe parcursul acestei competiții internaționale de studii de caz, studenți de la universități și colegii și-au prezentat potențialul. Ei au propus idei inovatoare, necovenționale, ca răspuns la provocările specifice aviației, ridicate de companie.

Semifinalele și finala au fost organizate la Budapesta între 9 și 10 mai 2018. Cele mai bune 24 de echipe au fost invitate să prezinte proiectele unui juriu compus din manageri seniori Wizz Air și experți din afara companiei.

În total, echipe de la peste 170 de universități din 31 de țări s-au înregistrat în concurs și au trimis 200 de soluții valide.

Câștigătorii celei de-a doua ediții WIZZ Youth Challenge sunt echipa TakeOff, din Ungaria. Membrii au fost recompensați cu un an de călătorii nelimitate în rețeaua WIZZ. Alte echipe care s-au calificat pentru finala din 2018 a concursului au provenit din Danemarca, Marea Britanie, Israel, Slovenia și Ucraina.

„Când am auzit despre concursul WIZZ Youth Challenge am știut imediat că este o oportunitate unică, pe care nu trebuia să o ratăm. Întreaga experiență a fost una foarte agreabilă. Ne-a făcut plăcere să întâlnim oameni atât de inspiraționali și de motivați de la alte echipe. Feedback-ul valoros de la managementul Wizz Air a avut un impact important asupra noastră. Suntem nerăbdători să călătorim în toată Europa cu Wizz Air. Sperăm că, pe viitor, colaborarea noastră va merge mai departe de această experiență”. Au declarat câștigătorii, echipa TakeOff din Ungaria.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est. Operează o flotă de 96 de aeronave Airbus A320 şi A321. Oferă mai mult de 600 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 141 de destinaţii din 44 de ţări.

← Close