30% REDUCERE la zborul selectat cu WIZZ

Adrian, 25 nov.. 2020

E Pink Wednesday! Obțineți 30% REDUCERE la zborurile selectate, disponibilă doar prin aplicația WIZZ

Nu este niciodată prea târziu să vă asigurați un bilet către casă, pentru a vă petrece vacanța cu prietenii și familia sau pentru a profita de o vacanță de Craciun undeva departe!

Trebuie doar să descărcați aplicația WIZZ și să rezervați zborurile selectate cu o reducere de 30% pe 25 noiembrie, pentru a sărbători cum se cuvinte perioada sărbătorilor de iarnă!

icons_0008_Layer-1

Căutare și rezervare simple

Cu noua aplicație WIZZ, căutarea și rezervarea zborurilor la prețuri reduse a devenit mult mai simplă. Achiziționați un abonament WIZZ Discount Club sau pur și simplu folosiți-l pe cel existent pentru a beneficia de prețuri chiar mai reduse.

icons_0007_Layer-2

Calendar

Consultați programul zborurilor și verificați rezervările cu toate etapele importante ale zborului dumneavoastră. Cu Calendarul WIZZ, este cu adevărat distractiv să căutați zboruri și să călătoriți.

icons_0006_Layer-3

Check-in

Cu noua aplicație WIZZ, aveți posibilitatea de a vă continua check-inul din Calendar, indiferent de locul în care vă aflați.

icons_0005_Layer-4

Adăugați bagaj

V-ați dat seama că aveți mai multe lucruri de împachetat și nu ați achiziționat bagaj suficient? Puteți adăuga cu ușurință unul prin intermediul Calendarului.

icons_0004_Layer-5

Selectați locul

Fie că doriți doar să vă schimbați locul, fie că doriți să alegeți unul mai bun decât cel deja existent, cu aplicația WIZZ puteți face acest lucru ușor.

icons_0003_Layer-6

Adăugați alte servicii

Comandați Îmbarcarea prioritară și cumpărați asigurare de călătorie, adăugați bagaje, schimbați un loc rezervat. Acestea sunt doar câteva dintre multiplele servicii pe care le puteți utiliza cu ajutorul noii aplicații WIZZ.

icons_0002_Layer-7

Permis de îmbarcare din aplicație

Nu aveți nevoie nici să imprimați biletul de zbor, nici de conexiune la internet la porțile de îmbarcare. La aeroporturile unde se acceptă permisul de îmbarcare mobil, nu trebuie decât să aveți telefonul la îndemână și să folosiți permisul de îmbarcare din aplicație, chiar și offline.

icons_0001_Layer-8

Profilul dumneavoastră

Puteți să vă înregistrați, să modificați și să gestionați cu ușurință detaliile profilului.

icons_0000_Layer-9

Limbă

bulgară, germană, engleză, maghiară, italiană, poloneză, română, rusă, spaniolă, suedeză, ucraineană, bosniacă, olandeză, franceză, lituaniană, macedoneană, norvegiană, sârbă

← Close