Vacanța de vară 2018 – prețurile pornesc de la doar 40 de euro

Andrei Beldiman, 02 mai. 2018

După mini vacanța de 1 mai este timpul pentru a găsi cele mai oferte pentru Vacanța de vară 2018. Agențiile turistice din România au numeroase oferte pentru satisfacerea tuturor așteptărilor.

Pentru cei care au început să-și planifice vacanța de vară 2018 ofertele sunt în număr mare și foarte generoase.

Sursa: Shutterstock

Pentru vacanțe ieftine și frumoase, vă recomandăm stațiunea modernă Alanya.

Este situată pe litoralul Mării Mediterane, în regiunea Antalya, la 130 de kilometri de orașul Antalya. Stațiunea se întinde de-a lungul a două golfuri largi. Admirați păduri de pin și marea albastră de pe o peninsulă aflată în apropierea Munților Taurus. Plaja Cleopatra este atracția principală. Este un fost cuib de pirați negustori de sclavi dintr-o regiune cunoscută odinioară drept Cicilia.

Citiți și despre cele mai bune locuri de vizitat în Insula Rodos, Grecia.

Un sejur de 7 nopți cu zbor Blue Air, cu plecare pe 12 mai, începe de la 268 de euro pe persoană, all inclusive. Veți avea o cameră dublă, cu vedere la grădină. Prețul pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 12 ani este de doar 61 de euro.

Serviciile incluse cuprind transport cu avionul, cursă charter (zbor direct) București – Antalya și retur, 7 nopți de cazare și masa conform ofertei. De asemenea sunt incluse transferul aeroport-hotel-aeroport și asistența turistică. Pentru cei interesați, mai multe oferte găsiți AICI. În perioada 26 mai – 29 septembrie prețurile se situează între 400 și 522 de euro. La începutul lui octombrie ofertele sunt generoase, doar 322 de euro de persoană.

Sursa: Shutterstock

Vizitați Egiptul și plătiți doar 25 de euro pe persoană pentru un zbor dus-întors din București către Hurghada.

Sejurul este unul timpuriu, 6 – 13 mai. Astfel și prețurile la hotelurile din zonă sunt reduse. Mai multe detalii aflați AICI.

Citiți și despre cele mai frumoase piramide din lume.

Toate agențiile de voiaj au oferte early booking / rezervări timpurii. Prețurile sunt reduse substanțial pentru cei care își rezerva din timp vacanța de vară 2018.

Sursa: Shutterstock

7 nopți în Insula Corfu, Grecia, în perioada 29 mai – 5 iunie, costă 374 de euro de persoană, cu zbor inclus și mic dejun. Hotelul Popi Star se află la 200 de metri de o plajă cu nisip auriu. Relaxarea poate începe cu un singur click. Mai multe detalii găsiți AICI.

Citiți și despre cele mai frumoase destinații de vis pentru vacanta de vară 2018.

Pentru mai puțin de 85 de euro, 2 adulți și un copil, pot petrece o săptămână de vis în stațiunea Burgas, la Hotel Royal Palm Apart. Oferta include doar cazarea. Mai multe detalii găsiți AICI.

În concluzie, faceți-vă rezervările din timp și comparați prețurile agențiilor de voiaj pentru a găsi cea mai bună ofertă pentru dvs..

← Close