Se redeschide Movieplex Cinema, bilete promoționale la 10 lei

Adrian, 17 sept.. 2020

Cinematograful Movieplex se redeschide după luni întregi de la închidere. Acesta are și o oferă pentru clienții săi din mall-ul din Militar, Plazza, care pot cumpăra bilete la filme la doar 10 lei.

Într-un comunicat remis către AIR24, Movieplex transmite că pentru readuce clienții în sălile cinematografului, compania a decis să ofere pe lângă prețul promoțional și un popcorn gratuit.

„Recent, cinematograful Movieplex, aflat în centrul comercial Plaza România, și-a întâmpinat publicul cu o ofertă specială: 10 RON pentru un bilet la film (cu excepția avanpremierelor) și un popcorn gratuit pentru fiecare bilet cumpărat! 

Această promoție s-a dovedit a fi un succes, cinefilii  arătându-se dornici să se afle din nou în fața marelui ecran. Boxoffice-ul de weekend a depășit așteptările, în special în rândul tinerilor iubitori de film, care au fost entuziasmaţi de oferta Movieplex. Filmul de deschidere a fost o premieră: After we collided / După ce ne-am certat

Mai mult, deși nu este inclus în această ofertă, cel mai așteptat lungmetraj al lunii poate fi urmărit în cinematograful Movieplex începând cu 16 septembrie 2020, înainte de lansarea oficială ca premieră (18 septembrie) – Tenet. Scris și regizat de Christopher Nolan, cineast nominalizat la Oscar de cinci ori, blockbusterul de acțiune cu elemente SF se mândrește cu o distribuție de zile mari, care îi include pe Robert Pattinson și Michael Caine, dar și cu o poveste la fel de captivantă. Personajul principal, Tenet (John David Washington) călătorește printr-o lume a spionajului internațional într-o misiune care se va desfășura dincolo de timpul real.

Siguranţa, pe primul loc 

În cinematograf se respectă măsurile de siguranță și recomandările oferite de autoritățile competente în domeniu. Personalul Movieplex a implementat toate cerinţele aplicabile de distanțare socială, conform legislaţiei în vigoare. În interior, este obligatoriu să purtați mască. Măsurile pentru a asigura distanțarea socială au fost, de asemenea, aplicate în cadrul grupurilor sanitare din cinema. La Movieplex, clienții vor găsi desigur și dozatoare cu dezinfectant, substanțe aprobate de Ministerul Sănătății.

În plus, fiecare sală este igienizată, potrivit unui protocol special impus în această perioadă, după orice proiecție de film. Fiecare suprafață de contact este atent dezinfectată de către echipa de curățenie înainte de începerea fiecărui lungmetraj. De asemenea, conform legislației, cinematograful Movieplex nu va vinde mai mult de jumătate (50%) din locurile disponibile într-o sală.

Clienții Movieplex se pot bucura din nou de o calitate de top a imaginii filmelor, de o luminozitate sporită și de o experiență a vizionării lungmetrajelor net superioară.”, a transmis Movieplex în comunicatul remis AIR24.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close