Magia Baloanelor vă invită să descoperiți cum este o călătorie cu balonul

Andrei Beldiman, 10 mai. 2018

Nu trebuie să zburați până în Cappadocia pentru a vă bucura de o călătorie cu balonul. Descoperiți evenimentul Magia Baloanelor, în țara noastră.

Sub deviza „Acolo unde sunt culori, există magie!”, anul acesta va avea loc a 3-a ediție a festivalului Magia Baloanelor.

Unul dintre țelurile organizatorilor, pentru anul acesta, a fost să crească numărul baloanelor și au reușit.

A fost confirmată prezența a minim 12 piloți din 6 țări: România, Republica Moldova, Belgia, Slovacia, Polonia și Anglia.

Organizatorii și-au propus să-i facă pe participanți să trăiască viața în culori. Sunteți invitați, cu mic, cu mare să descoperiți o experiență nouă. Lăsați-vă surprinși de ascensiunile baloanelor cu aer cald, la răsărit și la apus. Petreceți un weekend de mai, într-un mod altfel.

Alegeți să vă petreceți vacanța de Rusalii în străinătate. Pachetele promoționale, pentru 5 zile/4 nopți încep de la 89 de euro pe persoană.

Pe cer vor fi baloane cu aer cald care vor oferi un spectacol magic ce va brăzda văzduhul în huruitul arzătoarelor. La sol vor fi doar vibrații pozitive, bucurie, jocuri și activități pentru copii și adulți de toate vârstele.

Evenimentul se va desfășura în perioada 18 – 20 mai, în satul Războieni, comuna Ion Neculce din județul Iași, Moldova, România.

Toți cei care-și doresc să petreacă trei zile în care voia bună va poposi la Războieni, sunt invitați să participe la eveniment. Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.

Printre cei care vor crea atmosferă în timpul festivalului, se află și 7 Klase. Sunt 6 băieți din Chișinau care fac muzica proprie și se pregătesc pentru semifinală la Românii au Talent. Ei sunt 7 Klase, iar noi le vom asculta “muzica urbană” și fresh sâmbătă seara, după sesiunea de după-amiază.

Citiți și despre cele mai frumoase destinații pentru o vacanță în luna mai.

Duminică, după lansarea programată dimineața, sunteți așteptați la 9:00 la o ora de yoga cu Alice Rosentzweig. Veți avea șansa să vă oferiți puțin timp pentru a vă deschide întregul corp și pentru a respira adânc aer curat. Nu vă uitați salteaua de yoga.

Juniorii pasionați de lectură sunt invitați să își lase imaginația să zboare în cadrul atelierului „Semnul meu de carte”, organizat de artiștii de la PushDesign art & crafts.
Atelierul va avea loc în fiecare dintre cele trei zile de festival, de la 16:00 la 17:00.

← Close