Concurs „Crăciun Fericit” câștigă 2 bilete de avion dus-întors oriunde în Europa. Regulament

Adrian, 01 oct.. 2020

AIR24 lansează o provocare „Crăciun fericit”. Cu toții am început să ne gândim la vancața de sărbători, chiar și în aceste vremuri în care poate ne este frică să mergem undeva din cauza situației la nivel mondial. AIR24 vă încurajează și vă stimulează să vă plănuiți vancața de Crăciun, iar dacă vă înscrieți la concurs puteți câștiga două bilete dus-întors pentru orice destinație din România spre Europa, care este operată direct din orice aeroport din România.

Concurs „Crăciun fericit” mod de desfășurare

Concursul „Crăciun Fericit” de desfășoară pe paginile de Facebook AIR24 și Crăciun Fericit și este sponsorizat exclusiv de AIR24 GATE SRL, compania care deține cele două site-uri.

Concurs AIR24 ”Craciun Fericit” castiga 2 bilete de avion dus-intors
Concurs AIR24 ”Craciun Fericit” castiga 2 bilete de avion dus-intors

Pentru a de înscrie la concurs trebuie răspunzi la postarea de pe oricare din cele două pagini de Facebook, la întrebarea de concurs, în secțiunea de comentarii la postare de concurs.

Întrebarea din concursul AIR24Crăciun Fericit” este: „Unde ți-ar placea să petreci sărbătorile de iarnă și tăguiește persoana dragă cu care vrei să mergi în vacanța de sărbători?”. Raspunsurile sunt luate în considerare doar la postarea de concurs de pe cele două pagini, iar comentariile duplicate, adica același profil care comentează și pe pagina de Facebook AIR24.ro și Crăciun Fericit cu același profil sunt luate în considerare 1 singură dată.

Durata concursului: 1 octombrie – 31 octombrie 2020 și reguli

Câștigătorii sunt aleși prin tragere la sorți prin random.org sau aplicația „Pick up winner Facebook.”

Perioada în care pot fi achiziționate biletele poate fi oricând în perioada 1 decembrie – 31 decembrie 2020.

Câștigătorul va fi ales pe data de 1 noiembrie 2020 prin unul din cele două sistemel, iar în de la desemnarea acestuia câștigătorii au la dispoziție 24 de ore să trimită ruta preferată și datele personale pentru achizționarea celor 2 bilete dus întors, mesajul va fi trimis pe Facebook prin mesaj privat, iar termenul de răspuns este de 24 de ore de la data desemnării oficiale.

În cazul în care câștigătorul nu rapunde, pe 2 noiembrie se va extrage un nou câștigător care va avea același termen și condiții.

Important de menționat: AIR24 cumpără biletele de avion, dar responsabilitatea actelor, vizelor, carantinării sau orice altă situație îi aparține câștigătorului și a partenerului cu care decide să meargă în vacanță.

Regulament „Crăciun fericit”

Persoanele care pot participa la concurs trebuie să aibă 18 ani împliniți la data participării.

Persoanele nu trebuie să aibă restricții de călătorie sau să fie într-o situație medicală care nu permite călătoria cu avionul.

Participanții la concurs înțeleg prin prezentul Regulament că AIR24 nu este responsabil de modificările făcute de autorități cu privire la restricțiile de călătorie, anunațte de autorități oricând pe durata concursului.

Participanții trebuie să fie de acord cu Poltica de confidențialitate și cookies AIR24 și cu Regulamentul GDPR al companiei.

Organizatorul concursului este AIR24 GATE SRL prin paginile sale AIR24 și Crăciun Fericit de pe rețeaua de socializare Facebook.

Valoarea maximă a celor două bilete de avion dus întors (4 bilete fizice) nu poate depăși suma de 500 euro la cursul BNR din ziua de 1 noiembrie 2020.

Regulamentul pe larg aici.

← Close