Aeroportul Floriilor – târg tradițional de Paște

Andrei Beldiman, 30 mart.. 2018

Descoperiți târgul tradițional de Paște, “Aeroportul Floriilor”, în cadrul Aeroportului Internațional “Henri Coandă”, București.

Sursa: Facebook

Luni, 2 aprilie 2018, va avea loc un târg tradițional în cadrul noului Terminal Plecări al Aeroportului Internațional “Henri Coandă”, București.

Conform detaliilor evenimentului de pe pagina de Facebook oficială a Bucharest Airports, Compania Națională Aeroporturi București, în colaborare cu Muzeul Satului, organizează luni, 2 aprilie 2018, începând cu ora 11.00, târgul tradițional de Paște, “Aeroportul Floriilor”,  în Aeroportul Internațional “Henri Coandă” București.

La târgul “Aeroportul Floriilor”, care se va desfășura în noul Terminal Plecări al aeroportului, pasagerii vor putea admira măiestria meşterilor populari, care vor face demonstraţii de olărit, țesut, încondeiere de ouă, pictură de icoane pe sticlă și pe lemn, sculptură în lemn, împletituri textile și confecționare opinci.

De asemenea, pasagerii din aeroport vor avea ocazia să asculte muzică populară românească, interpretată de ansamblul “Valea Prahovei”. Vor putea degusta produse tradiționale specifice Sărbătorilor Pascale, cum ar fi cozonac, pască, dar și fructe românești.

Reprezentanți ai Companiei Naționale Aeroporturi București vor oferi pasagerilor daruri de Paște constând în obiecte folclorice tradiționale: clopuri și mărgele maramureșene.

Mai multe detalii puteți afla accesând pagina de Facebook Bucharest Airports, secțiunea evenimente.

Pentru cei care vor să descopere cum a fost atmosfera în cadrul târgului “Aeroportul Floriilor” de anul trecut, vă invităm să priviți următoarele imagini.

Sursa: Facebook
Sursa: Facebook
Sursa: Facebook
Sursa: Facebook

De asemenea puteți viziona mai multe imagini din cadrul târgului din 2017 AICI.

Târgul tradițional de Paște, “Aeroportul Floriilor”, este o inițiativă de bun augur, pentru a promova tradițiile românești. Cu această ocazie, pasagerii care vor pleca sau vor sosi pe Aeroportul Internațional “Henri Coandă” vor fi părtași la câteva momente autentice românești.

Ce părere aveți despre inițiativa Bucharest Airports? Veți merge la acest târg?

Citiți și despre:

← Close