5 Aventuri de neuitat în jurul planetei (II)

Andrei Beldiman, 21 feb.. 2018

Dacă în articolul precedent am vorbit despre biciclism în Munții Australiei sau explorarea interiorului unui vulcan în Islanda, astăzi vă propun o nouă serie de aventuri de neuitat în destinații din jurul planetei.

Sursa: Explore-Share

1. Mergeți la schi pe Muntele Fuji, Japonia

În Șintoism, religia tradițională a Japoniei, Muntele Fuji este însăși întruchiparea naturii. Pentru budiști este o poartă către o altă lume. Există ceva deosebit în ceea ce privește schiatul sau snowboardingul pe frumosul, conicul Munte Fuji, cel mai cunoscut din Japonia.

Sursa: tarnmoor

2. Cu bicicleta pe Salar de Uyuni, Bolivia

Cea mai mare întindere cu apă sărată din lume este lacul Salar de Uyuni din Bolivia. Experiența de a merge în acest loc este de neuitat, la limita dintre realitate și fantezie. Modul în care se reflectă culorile cerului în apa puțin adâncă vă va transpune într-un univers paralel.

Sursa: iExplore

3. Explorați Cele 100 de cascade în Laos

Porniți din satul Nong Khiaw într- excursie ce se întinde pe 10 km. Urcați cu ajutorul frânghiilor și a scărilor din bambus pe lângă cele 100 de cascade din Laos. Puteți opta pentru diferite tipuri de excursii de o zi sau mai multe, care implică deplasarea cu barca sau doar cățăratul. Bine înțeles recomandăm această experiență pentru cei care se află într-o condiție fizică bună.

Sursa: YouTube

4. Cu parapanta în Turcia

Săriți cu parapanta din unul dintre cele mai înalte și populare locuri din lume, așezat pe vârful muntelui Babadağ, 1960m. Timp de 30-40 de minute veți avea parte de o experiență unică și de peisaje absolut încântătoare.. Veți ateriza pe superba plaja Ölüdeniz.

Sursa: Kuoni

5. Aventurați-vă pe canoe în Tahiti și Polinezia Franceză

Încercați o pirogă cu flotor lateral, în engleză, outrigger canoe. Aceasta este un tip de barcă utilizată foarte des în Polinezia Franceză. Explorați plajele și recifurile de corali. Pentru o experiență completă alegeți un iaht sau o barcă mai mare. Puteți lua cu dvs. toate cele necesare pentru camping. Navigați și descoperiți un golf retras, propria fășie de paradis. Petreceți noaptea la malul oceanului, ascultând valurile și desfătându-vă privirile cu stelele și constelațiile de pe cer.

Care dintre aceste destinații și aventuri de neuitat sunt preferatele dvs.?

← Close