1 mai în capitală. Concerte și târguri tradiționale

Andrei Beldiman, 30 apr.. 2018

Cei care aleg să-și petreacă ziua de 1 mai în capitală, vor avea parte de concerte și târguri de produse tradiționale românești.

Un concert special, cu ocazia zilei de 1 Mai, va avea loc în Parcul Drumul Taberei.

Pe scenă vor urca Irina Rimes, Mandinga şi The Motans, informează Primăria Sectorului 6 prin intermediul unui comunicat.

“Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, invită toţi membrii comunităţii la concertul special organizat cu prilejul zilei de 1 Mai în Parcul Drumul Taberei. Evenimentul ‘1 Mai în Sectorul 6’ va începe la orele 19,00 şi se va încheia la orele 22,00, bucureştenii din Sectorul 6, şi nu numai, fiind invitaţi să petreacă o seară frumoasă, cu muzică în aer liber”, a anunţat sursa citată.

Programul evenimentului este următorul: Irina Rimes (de la ora 19,05), Mandinga (de la ora 20,00) și The Motans (de la ora 20,00).

Prezentatorul spectacolului, Cosmin Seleşi, va întreţine atmosfera pe tot parcursul serii. Intrarea va fi gratuită.

Pentru a asigura buna desfăşurare a evenimentului, poliţiştii locali ai Sectorului 6 vor lua măsuri faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează ordinea publică, a menţionat primăria, conform Agerpres.

Turiștii aflați la mare de 1 mai vor petrece cu show-uri tradiționale.

Minivacanța de 1 mai aduce târguri cu meniuri românești și mediteraneene pentru bucureșteni.

Ziua Internațională a Muncii va fi aniversată cu grătare și târguri de produse tradiționale în mai multe parcuri din București. Târgurile și-au deschis porțile încă din weekend. Nenumărate surprize culinare au fost pregătite bucureștenilor.

Pentru cei care vor să petreacă în stil românesc, a fost organizat târgul din Parcul Alexandrul Ioan Cuza (fost IOR- intrarea de la Biserică Maramureşeană). Un altul va avea loc în Parcul Plumbuita unde se vor găti mici, pastrame, pește de Dunăre și de Marea Neagră, dar și bunătăți la ceaun.

Descoperiți care sunt destinațiile europene preferate de români pentru vacanța de 1 mai, dar și de Rusalii.

În Parcul Kiseleff organizatorii au pregătit o serie de preparate spaniole. Degustați bocadillo, sandwich cu multă carne făcută la plită, sandwich cu jamon serrano, chipsuri din somon cu sos 1.000 de insule, dar şi hamsii prăjite şi şprot prăjit. Nelipsită va fi și sangria, băutură specific spaniolă. La târgul din Parcul Kiseleff vor fi servite şi plăcinte de toate felurile, dar şi clătite proaspete cu dulceaţă şi ciocolată.

← Close