Cele mai populare străzi europene pentru shopping

Andrei Beldiman, 19 mai. 2018

Dacă doriți să combinați cumpărăturile, moda și călătoriile în următoarea dvs. vacanță, trebuie neapărat să ajungeți pe cele mai frumoase străzi europene pentru shopping.

Sursa: Shutterstock

1. Prince’s Street, Edinburgh, Scoția

Una dintre cele mai elegante și populare străzi din lume a fost un punct de atracție pentru iubitorii de shopping încă de la începutul anilor 1800. Printre clădirile în stil georgian veți găsi magazine mici și mari.

2. Nine Streets, Amsterdam, Olanda

Localizată în atractivul cartier Jordaan este un mai degrabă un mic labirint de străzi și canale. Veți găsi de la bijuterii făcute de mână până la cele mai bizare magazine.

Citiți și despre cele mai bune tururi europene pentru 2018.

3. Champs-Elysees, Paris, Franța

Una dintre cele mai scumpe străzi din lume este și una dintre cele mai frumoase. Cine nu a visat cel puțin o dată să meargă de mână cu persoana iubită pe sub lungul șir de copaci, înspre Arcul de Triumf?

Sursa: Shutterstock

4. Gamla Stan, Stockholm, Suedia

Există multe străzi frumoase și colțuri ale Orașului Vechi din Stockholm. Explorați străzile șerpuite și pietruite din secolul al XIII-lea pentru a găsi o serie de atracții turistice. Fiți surprinși de cafenele drăguțe, magazine interesante, independente, dar și magazine ale marilor case de modă.

5. The Shambles, York, Marea Britanie

Recent votată drept cea mai pitorească stradă din Marea Britanie, „The Shambles” este piesa centrală a istoricului York. Odinioară această stradă îngustă și pietruită era casa a peste 25 de magazine de măcelărie.

Citiți despre cele mai populare orașe europene în care tinerii preferă să trăiască.

6. Maria Theresien, Innsbruck, Austria

Innsbruck este un oraș frumos situat în Austria. Străzile largi din vechea parte a orașului Innsbruck sunt toate atractive, dar Maria Theresien este principala stradă comercială.

Sursa: Shutterstock

7. Galeriile Regale Saint-Hubert, Bruxelles, Belgia

Această stradă acoperită, destinată cumpărăturilor a fost prima de acest fel din Europa. Strada acoperită cu sticlă adăpostește monumente și clădiri care datează din 1847. Când a fost deschisă prima dată era locul preferat pentru artiști și scriitori.

8. Via Dei Condotti, Roma, Italia

Este versiunea de la Roma a străzii 5th Avenue din New York. Această stradă este una dintre cele mai bogate străzi din Italia. Îngustă și umbroasă, strada este casa unui număr mare de magazine de lux italienești și străine precum Bulgari sau Louis Vuitton.

← Close