Cele mai bune 5 aplicații mobile, gratuite pentru călătorii

Andrei Beldiman, 26 feb.. 2018

Călătoriile sunt un motiv de entuziasm, dar uneori anumite probleme tind să ne știrbească acest sentiment. Magia tehnologiei mobile moderne poate remedia multe dintre aceste probleme. Iată câteva dintre cele mai bune aplicații mobile, gratuite, de călătorie, pentru dispozitivul iOS sau Android, care vă vor ajuta să călătoriți mai confortabil.

1. App in the Air

Această aplicație a obținut titlul “Alegerea editorului” pe site-ul App Store. Aceasta oferă informații în timp real privind schimbarea porți de zbor și actualizări despre zbor. De asemenea, oferă utilizatorilor hărți de navigare ale aeroporturilor și sfaturi legate de acestea. Nu percepe taxe de roaming atunci când este folosită în străinătate deoarece puteți primi actualizări offline.

2. Booking.com

Aceasta este una dintre cele mai populare aplicații pentru rezervări. Puteți să căutați cele mai bune oferte pentru peste 1 milion de case și hoteluri din întreaga lume. Există mai mult de 100 de milioane de recenzii de la utilizatori pentru a vă ajuta să alegeți. Odată ce rezervarea este completă, veți primi o confirmare instantanee, “check-in fără hârtie” și o hartă a zonei.

3. Cleartrip

Utilizați Cleartrip pentru a rezerva un zbor, cazarea și chiar trenurile de care aveți nevoie. Poate stoca în siguranță informațiile despre cardul de credit și vă permite să efectuații tranzacții și să cumpărați bilete cu un singur clic, într-un minut. Această aplicație vă va găsi cele mai bune oferte pentru camere de hotel în peste 15.000 de orașe din întreaga lume.

4. Netflix

Această aplicație este gratuită pentru o lună. Apoi puteți opta pentru un abonament lunar la un preț avantajos. Descărcați toate filmele dvs. preferate, pe dispozitiv, prin Wi-Fi, înainte de călătorie și evitați astfel tarifele de roaming. Chiar dacă telefonul dvs. este în modul avion, aplicația rulează și vă menține distrați în timpul zborurilor lungi sau ale unei eventuale întârzieri, în aeroport.

5. XE Currency

Este cea mai populară aplicație pentru cursurile valutare disponibile astăzi. Oferă rate de conversie precise pentru orice monedă. De asemenea, oferă actualizări la fiecare minut. Informațiile pot fi stocate offline în cazul în care vă pierdeți conexiunea la internet sau doriți să evitați taxele de roaming.

Ce alte aplicații mobile utile, gratuite, recomandați pentru a avea o călătorie plăcută?

← Close