Ce s-a întâmplat când doi străini au rezervat un Airbnb împreună

Aștefănoaiei Cristiana, 17 ian.. 2021

Perspectiva de a găsi dragostea adevărată în timpul unei pandemii globale pare aproape imposibilă, mai ales dacă sunteți blocat în izolare și urăsc aplicațiile de dating.

Dar asta nu a oprit-o pe Kayla MacArthur, life coach, de a risca și de a rezerva un apartament Airbnb în Tulum, Mexic, cu un străin virtual. În vârstă de 31 de ani din Massachusetts s-au simțit deziluzionați cu privire la perspectiva de a întâlni pe cineva în timp ce mulți americani au fost sub instrucțiuni să rămână acasă, atunci când un prieten a decis să pășească și să joace cu focul.

“Am fost gata pentru dragoste, dar am detestat ideea de a glisa în stânga și dreapta pe aplicații de dating. Prefer să simt energia unei persoane, dar cu toate restricțiile datorate lui Covid-19, o parte din mine a acceptat că era foarte puțin probabil să-l întâlnesc pe omul visurilor mele în 2020,” MacArthur spune CNN.

În luna iunie, un prieten comun pe nume Ben a aranjat un apel Zoom între ea și Ryan Crain, un manager de sănătate în vârstă de 35 de ani din Oklahoma, spunând că a crezut că s-ar potrivi.

Ce s-a intamplat cand un cuplu de straini au rezervat un Airbnb impreuna

“Când fața lui Ryan a apărut pe ecranul meu, m-am simțit atras de el”, recunoaște MacArthur.

„Când am vorbit, mi-am dat seama că era la fel de pasionat să călătoresc așa cum eram eu – înainte de izolare, a plecat într-o călătorie solo în jurul lumii.

“Am avut multe în comun, dar nu a fost ca și cum ne-am putea întâlni.” De asemenea, Crain a  simțit o atracție instantanee pentru MacArthur și spune că a fost pe un “mare mare” după ce a vorbit cu ea pentru prima dată.

“Deși am intrat în conversație gândindu-mă că ar fi mai mult o legătură de prietenie, am observat imediat cât de frumoasă a fost și am fost foarte atras de ea”, spune el.

“Tocmai s-a întors în SUA de la a trăi în Bali, așa că știam că gândim la fel”.

Când Crain a menționat că se gândea să se ducă în Mexic, unde era permis transportul aerian către și dinspre statele Unite, în săptămânile următoare, MacArthur era dornică să meargă.

În timp ce Mexicul a rămas deschis vizitatorilor americani care sosesc pe calea aerului în timpul pandemiei, centrele americane pentru controlul și prevenirea bolilor recomandă în prezent să nu viziteze din cauza riscului de Covid. De-a lungul vacanțelor, USCDC a sfătuit, de asemenea, împotriva călătoriilor în statele Unite ale Americii.

Câteva săptămâni mai târziu, când amândoi ne-am săturat să fim acasă, am decis să mergem împreună”, explică ea

Deși știau că era un joc de noroc, cei doi au decis să arunce prudență în vânt și să rezervați o proprietate Airbnb cu două dormitoare în orașul de coastă Tulum, bazat pe coasta Caraibelor din Peninsula Yucatán Mexic, timp de o lună. “Am decis să mergem ca prieteni de călătorie, deși adânc cred că amândoi speram pentru ceva mai mult”, spune MacArthur.

A trăi împreună ar fi testul suprem – am ști dacă există chimie reciprocă și chiar am ajunge să ne cunoaștem unii pe alții. După ce a făcut aranjamentele necesare, MacArthur și Crain au zburat la Cancun separat pe 8 august. Aterizară în momente diferite și nu se mai vedea față în față până nu ajungeau în apartament.

“Când ne-am întâlnit pentru prima dată în camera noastră de zi Airbnb, îmi amintesc că a avut o energie stralucitoare”, spune Crain. Mi-a cumpărat o duzină de ouă și câteva fructe pentru micul dejun din ziua precedentă, de când știa că voi ajunge târziu. A fost amabilă și grijulie.

Ei au vorbit repede despre așteptările lor pentru călătorie, și au fost de acord să comunice între ei, dacă fie a fost supărat sau supărat despre ceva.

“Am vrut să folosim această călătorie pentru a crește ca indivizi și pentru a practica ralatarea conștientă”, spune MacArthur. “Din fericire, Ryan a fost complet deschis la acest lucru.”

După două săptămâni de plăcere reciprocă și o călătorie magică în Insula Mujeres, Crain i-a spus lui MacArthur că s-a îndrăgostit și a întrebat-o dacă vrea o întâlnire. “Am ezitat”, admite ea.

“Nu am fost la fel de sigură dacă Ryan a fost cel pentru mine.”

Deși au decis să-și extindă șederea, MacArthur a rămas nesigură în ceea ce privește sentimentele sale până când Crain a plecat pentru o excursie de o săptămână la Akumal, un mic oraș de pe Riviera Maya din Mexic, la sfârșitul lunii septembrie. “În timp ce Ryan era plecat, toată presiunea a dispărut și mi-am dat seama cât de mult l-am ratat”, spune ea.

“În timpul nostru separat, am devenit mai clară despre sentimentele mele — am vrut să îi dau o șansă”. Când s-a întors, au devenit oficial un cuplu și s-au întors la plaja publică din Tulum, unde aveau prima lor dată.

Cei doi au asistat apoi la formarea unui curcubeu dublu peste ocean. MacArthur spune că a interpretat acest lucru ca pe un semn că vor merge la distanță.

Perioada de încercare

Dar relația lor a fost pusă în mod repetat la încercare în următoarele câteva luni. Nu numai că au experimentat zgomot inexorabil din construcția din apropiere, cuplul a trăit prin trei uragane, precum și tropical Storm Gamma, care a adus inundații și alunecări de teren în Peninsula Yucatán, lăsându-le fără electricitate sau apă timp de patru zile

“Ar fi putut arăta plin de farmec prietenilor și familiei, dar au existat realități practice pentru a trăi acolo la fel ca oriunde altundeva”, spune Crain.. Am încercat pur și simplu să meargă de la sine și să îl fac să fie cât mai bun. Așa că, atunci când puterea s-ar or=pri timp de 24 ore, aș porni muzica, aș aprinde niște lumânări și aș dansa ca un fraier pentru a o face să râdă.

Cardul ATM MacArthur a fost înghițită mai târziu și a dezvoltat o boală parazitară picior, care a lăsat în imposibilitatea de a merge în mod corespunzător. I-a fost prescris medicamente puternice de către medici, dar sa simțit epuizată cele mai multe ori și nu a putut părăsi apartamentul. Cu toate acestea, Crain s-a dovedit a fi un mare sprijin pe tot parcursul.

Ryan a fost într-adevăr atent și afectuos tot timpul, îmi lua  înghețată și, de asemenea, ridică medicamente pentru mine”, spune MacArthur. Ambii spun că procesele cu care s-au confruntat în timp ce erau în Mexic au făcut relația lor mai puternică.

După ce MacArthur și-a revenit, cuplul a petrecut următoarele două luni călătorind spre ruinele Maya ale Chichen Itza și Bacalar, numite Maldive din Mexic, în timp ce își planifică viitorul împreună.

Ce s-a intamplat cand un cuplu de straini au rezervat un Airbnb impreuna: Înapoi la realitate

Ei au decis să se întoarcă în SUA împreună în decembrie pentru a petrece Crăciunul și anul nou la Boston cu familia lui MacArthur. Dar cuplul admite romantismul lor vârtej a primit reacții mixte din partea prietenilor și a familiei.

Părinții noștri au fost încântați”, spune MacArthur. Dar unii dintre prietenii nostri erau preocupați. “Tu și Ryan sunteți mari împreună, dar atunci când această vacanță este de gata, s-ar putea întâlni unele probleme” și “când te întorci la realitate?” au fost unele dintre lucrurile pe care le-au spus

“Am zâmbit pentru că Ryan și am depășit destul de multe  obstacole. Ne-am angajat amândoi să construim împreună un viitor. Simt cu adevărat că mi-am găsit persoana. Crain spune că se simte la fel, și este extrem de recunoscător că au optat pentru a rezerva că Airbnb peste vară.

Kayla m-a ajutat să fiu mai deschis, mai vulnerabil și mai autentic și sunt atât de recunoscător că am luat această șansă împreună”, spune el. Deși Covid-19 nu are nici o îndoială că a adus multă mizerie în lume, MacArthur spune că găsirea iubirii într-un timp atât de turbulent i-a arătat că viața se poate desfășura în cele mai neașteptate moduri

“Am sperat întotdeauna să găsesc dragostea vieții mele, dar nu am avut nici o idee că se va întâmpla atât de repede și în timpul unei pandemii globale”, adaugă ea. În timp ce restricțiile de frontieră în continuă schimbare continuă să limiteze călătoriile, cuplul intenționează să meargă pe mai multe aventuri împreună în viitor.

Intenționăm să călătorim împreună și să petrecem ceva timp în San Diego, Lisabona și Costa Rica — acesta este visul nostru”, spune ea. Poate că într-o zi o să ne întoarcem în Mexic.

← Close