7 Orașe europene în care tinerii sub 30 de ani își doresc să trăiască

Andrei Beldiman, 22 feb.. 2018

Tinerii din ziua de astăzi sunt în permanentă mișcare. Caută orașe care le pot oferi o paletă diversificată de locuri de muncă, dar și de modalități de petrecere a timpului liber. În funcție de aceste aspecte, plus calitatea transportului public, viteza internetului, egalitatea sexelor și costurile utilităților, site-ul Nestpick a alcătuit un top cu cele 7 orașe europene în care tinerii sub 30 de ani își doresc să trăiască.

Sursa: National Geographic

1. Amsterdam, Olanda

Amsterdam are o rată a criminalității scăzută, șomajul este redus, iar sistemul de sănătate este eficient. Viața socială oferă o multitudine de oportunități. Amsterdam este un mix ideal de cultură, viață de noapte, festivaluri și artă.

Sursa: nstravel

2. Berlin, Germania

Berlin este în aceeași măsură cosmopolit și relaxat. Costurile pentru facturi și chirii sunt în general mai mici decât în alte orașe germane. Este locul în care dacă începeți o afacere pe cont propriu, aveți cele mai mari șanse de reușită.

Sursa: flixbus

3. München, Germania

Este cel de-al 3-lea oraș din Germania, ca mărime, și are numeroase parcuri. Transportul în comun este în general organizat și curat. Orașul în sine este plin de istorie, cultură și aici are loc renumitul festivalul, Oktoberfest.

Sursa: Mrs. O Around the World

4. Lisabona, Portugalia

Considerat de unii ca fiind “noua Barcelona”, Lisabona are o climă subtropicală. Costul vieții este scăzut iar numeroasele baruri și restaurante așteaptă să fie explorate de tineri și nu numai. De asemenea accesul către frumoasa plajă Algarve este facil.

Sursa: Lonely Planet

5. Anvers, Belgia

Antvers este localizat în mijlocul Europei. Majoritatea localnicilor vorbesc limba engleză. Beneficiază de o infrastructură modernă și o viață de noapte ofertantă. În același timp istoria și arhitectura sunt prezente aici pentru a mulțumi curiozitatea vizitatorilor.

Sursa: The Masculine Traveler

6. Barcelona, Spania

În Barcelona puteți opta să mergeți la mare sau la munte și veți ajunge în aceste locuri foarte ușor și rapid. Temperaturile sunt blânde în timpul iernii. Atmosfera este tinerească. Vă veți simți acceptat, liber și gata să începeți acel proiect pe care l-ați tot amânat. Viața de noapte este modernă, cultura și arhitectura sunt magnetice.

Sursa: Nico Travel

7. Lyon, Franța

Calitatea vieții este excepțională aici. Lyon are cel mai mare parc urban din întreaga țară. Climatul este plăcut, iar lacurile sunt minunate. Orașul se află în patrimoniul internațional UNESCO. Un număr mare de turiști aleg Lyon pentru vacanță.

În ce oraș din Europa v-ar plăcea să locuiți?

← Close