Cassandra De Pecol, cea mai tânără femeie care a călătorit în toate țările lumii

Cassandra De Pecol este cea mai tânără femeie care a călătorit în toate țările lumii. De asemenea este și persoana care a făcut acest lucru în cel mai scurt timp, 18 luni.

Foto: Red Bull

Cred că este visul multora dintre noi să călătorim în jurul lumii și să fim plătiți pentru a face asta. Sună ca o aventură extraordinară până în momentul în care economiile încep să dispară la jumătatea drumului.

După un an și jumătate de planificare, Cassie De Pecol, o tânără în vârstă de 27 de ani din Connecticut, s-a angajat într-o călătorie pentru a deveni cea mai rapidă persoană care vizitează fiecare țară de pe mapamond. Excursia, care a costat aproximativ 111.000 $, a durat un an și jumătate. Cassie a întâmpinat probleme financiare pe la jumătatea călătoriei, însă în cele din urmă a reușit să o ducă la bun sfârșit fiind foarte precaută cu bugetul. La final a ajuns să pună piciorul în toate cele 196 de țări și state ale lumii.

Sursa: Red Bull

Cassandra De Pecol a primit două premii Guinness World Records.

Cassandra De Pecol a trebuit să fie creativă pentru a plăti această călătorie. Într-un interviu a afirmat că a strâns 10.000 dolari în urma a două locuri de muncă ca dădacă. L-a avut pe Michael Phelps ca model de viață și a căutat online sponsori și investitori pentru a-și finanța călătoria.

Sursa: Silverkris

La jumătatea aventurii s-a trezit fără bani și a fost nevoită să se întoarcă acasă. Însă pentru a se califica pentru recordul Guinness trebuia să nu rămână mai mult de 2 săptămâni într-o țară. După regăsirea curajului și a unor noi sponsori a pornit din nou la drum.

Cassandra De Pecol este cea mai tânără femeie care a călătorit în toate țările lumii și cea mai rapidă.

Sursa: Red Bull

A învățat să-și administreze resursele financiare și a atins succesul, ducându-și proiectul la final. Acum a pornit un proiect prin care dorește să-i învețe și pe alții cum să-și trăiască pasiunea.

Ce părere aveți despre reușita tinerei americance? V-ați încumeta la o astfel de aventură?

← Close