Ar trebui să le fie permis copiilor să zboare la clasa întâi?

Cu toții am avut parte de un zbor în care bebelușii plâng sau copiii nu au răbdare și sunt zgomotoși. Subiectul de astăzi se concentrează în jurul întrebării: Ar trebui să le fie permis copiilor să zboare la clasa întâi?

George și Amal Clooney și-au dus gemenii în vârstă de 6 luni la Londra. Ei au venit pregătiți cu căști care izolează zgomotul pentru toți călătorii de la clasa business. Alături de acestea au trimis bilete în care s-au scuzat pentru posibilul disconfort pe care bebelușii l-ar putea crea în timpul zborului.

Nu toți ne permitem aceste acțiuni atunci când zburăm cu copiii noștri. Anul trecut, blogerița de modă, Arielle Noa, a povestit pe Instagram despre ce i s-a întâmplat. Aceasta a fost rugată de un însoțitor de zbor al companiei Delta să se mute în spatele avionului. Cauza fiind un număr de plângeri de la ceilalți pasageri de la clasa întâi, cum că bebelușul acesteia plânge și îi deranjează.

De multe ori părinții cumpără bilete pentru clasa întâi pentru a avea mai mult spațiu cu copii lor.

De asemenea mulți pasageri aleg această clasă pentru a călători mai confortabil și pentru a evita zgomotele copiilor de la clasa economic.

Cu toate că nu ne permitem gesturile lui George Clooney, un set de căști normale pentru pasagerii de la clasa întâi este bine venit. Pentru a elimina frustrările pasagerilor și situațiile neplăcute, părinții trebuie să fie pregătiți pentru a zbura cu copiii lor, indiferent de clasa aleasă.

Singura companie care exclude zborul copiilor la clasa întâi este Malaysia Air.

Cu toate acestea unele companii aeriene experimentează cu soluții unice pentru a facilita zborul cu copiii.

Etihad oferă un serviciu de Dădacă la înălțime pentru zborurile foarte lungi.

Aceste persoane sunt instruite special în Marea Britanie și sunt pregătite să ajute părinții și copiii. Pot ajuta la pregătirea unui copil pentru somn. De asemenea pot să-și petreacă timpul alături de aceștia cu activități de lucru manual, păpuși, cărți de colorat sau pictat pe față.

Compania indiană IndiGo a creat o așa numită zonă liniștită în cabinele sale, unde copiii sub 12 ani nu au voie să intre.

Fondatorul Virgin Group, Richard Branson, a afirmat la un moment dat că i-ar plăcea să introducă o clasă specială pentru copii în cadrul zborurilor cu aeronavele Virgin.

Ar fi o cabină specială doar pentru copii și dădacele lor. El a afirmat pentru Forbes: “Am avut o problemă cu Autoritatea Aviației Civile. Îi îngrijorează într-o urgență că cei mici ar fugi într-o singură direcție, iar părinții lor în cealaltă. Așa că nu am reușit încă.”

Ce părere aveți despre această situație? Ce soluții ați propune pentru a rezolva cazul disconfortului creat de cei mici în timpul unui zbor?


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close