6 Lucruri pe care nu le știați despre parcurile de distracții Disney

Chiar dacă ați vizitat fiecare parc de distracții Disney ați putea fi în continuare surprinși. Există multe secrete și fapte fascinante în spatele cortinelor. Acestea sunt 6 lucruri pe care nu le știați despre parcurile de distracții Disney.

1. Jocul de-a șoarecele și pisica

Resturile de mâncare de la Disneyland atrag rozătoarele. Din această cauză, în fiecare noapte, cei de la Disney dau drumul în parc la sute de pisici sterilizate pentru a se hrăni. Se pare că jocul de-a Tom și Jerry are o întorsătură realistă.

Sursa: Orlando Weekly

2. Un criminal al cerealelor?

În cimitirul Conacului Bântuit sunt 5 busturi care cântă. Vocea celui de-al 2-lea este a lui Thurl Ravenscroft. Acesta a fost un actor american a cărui voce este folosită pentru mascota Tony the Tiger în reclama pentru cerealele Frosted Flakes. De asemenea vocea actorului poate fi auzită și în Camera Fermecată Tiki sau în timpul călătoriei intitulate Pirații din Caraibe.

Sursa: WDWMagic

3. Aparențele înșeală

Acoperișul construit în stil polinezian al Camerei Fermecate Tiki pare să fie realizat din paie, dar de fapt este făcut din aluminiu mărunțit.

Sursa: Disney Tourist Blog

4. Tehnologie folosită pentru parade

Plăcile folosite în timpul paradelor Dysney sunt sincronizate cu ajutorul unor senzori de mărimea unor monezi. Aceștia sunt amplasați în asfalt.

Sursa: Disney Dining

5. Timpul de așteptare

Disney împrumută o pagină din manualele de operare ale majorității companiilor aeriene, cu privire la orele de zbor. Minte în privința timpului de așteptare. Un angajat al companiei a relatat că Disney afișează un timp de așteptare mai mare decât cel real cu 5 până la 10 minute. Această mișcare îi face pe vizitatori să decidă să viziteze alte secțiuni ale parcului, dându-le falsa impresie că așteptările lor au fost depășite.

Sursa: dailyedition.press

6. Sfârșitul trupei The Beatles

John Lennon a semnat documentele care au dus la dezmembrarea oficială a trupei Beatles în timp ce se afla la Disney World’s Polynesian Resort. Acest lucru s-a întâmplat în timpul vacanței artistului, la data de 29 decembrie 1974.

Câte dintre aceste secrete vă erau cunoscute?

← Close