13 trucuri de călătorie de la Însoțitoarea de Zbor faimoasă pe TikTok

Aștefănoaiei Cristiana, 22 dec.. 2020

Kat Kamalani este o însoțitoare de zbor din Salt Lake City care a devenit virală pe TikTok. Ea prezintă hack-uri și trucuri extrem de informative pentru călătorii. Sfaturile ei se aplică în special pentru hoteluri și avioane.

Cel mai faimos clip al ei a strâns peste 6,2 milioane de vizualizări și 1,4 milioane de aprecieri. Kamalani are peste 286.000 de urmăritori ai săi de pe TikTok și 50.000 de urmăritori pe Instagram. De asemenea, pe  YouTube are 33.000 de abonați.

„Am făcut aceste videoclipuri pentru a-i ajuta pe ceilalți să rămână curați și în siguranță și să aibă o experiență mai confortabilă atunci când călătoresc”, spune Kat  Kamalani. 

13 trucuri de călătorie oferite de Însoțitoarea de Zbor virală pe TikTok

1. Orice ai face, nu atinge buzunarul banchetei din spate. „Îi curăță între zboruri, dar nu le igienizează”, spune Kamalani. „Gândiți-vă la toate țesuturile murdare, pungi de vomă și de gunoi care au fost acolo.”

2. Dacă doriți să utilizați masa tăvii, asigurați-vă că o igienizați. „Am văzut atât de mulți părinți folosind acest lucru ca o masă de schimb pentru scutecul copilului lor – pe care apoi l-au pus în buzunarul banchetei din spate”, dezvăluie ea.

3. Ștergeți orificiile de aerisire aeriene înainte de a le atinge. „Au fost atinse de mii de mâini”, spune Kamalani.

4. Unde e zona unde se adună mizeria în avion: revistele tip ghid de siguranță. „Nu le igienizăm și mulți oameni le ating și le citesc pentru a trece cu timpul”, spune ea.

5. Atenție la ușa toaletei. „Folosiți un șervețel pentru a încuia ușa”, spune Kamalani. Nu trebuie să atingeți ușa toaletei, pentru că nu e deloc igienic.

6. Pentru hotel: nu spuneți niciodată numărul camerei la care vă cazați cu voce tare atunci când vă înregistrați într-un hotel sau într-o zonă publică. „În cazul în care există cineva în jur, nu vreți să știe unde stați”, spune Kamalani.

7. Asigurați-vă că nu există nimeni în spatele dvs. când intrați în camera dvs., spune Kamalani, care recomandă, de asemenea, că este o idee bună să „verificați dacă există cineva în cameră – în spatele perdelelor, sub pat etc.”

8. Doar simpla încuierii a ușii camerei de hotel nu este suficientă – asigurați-vă că ați încuiat bine camera. „Asigurați-vă întotdeauna că utilizați încuietoarea superioară”, subliniază Kamalani pe TikTok.

9. Hotelurile pline de ploșnițe. Verificați dacă sunt ploșnițe prin pat, îndepărtând cearșafurile și inspectând cusăturile saltelei – în special colțurile, unul dintre ascunzătorile lor preferate.

10. Îndepărtați orice pernă decorativă de pe pat, precum și plapuma. „Nu le spală niciodată”, explică ea.

11. Nu puneți niciodată bagajele pe pat. „Au trecut prin aeroport și este dezgustător să faceți asta”, spune Kamalani.

12. Fiți creativ cu mâncarea. „Dacă nu aveți un cuptor cu microunde, luați mereu la voi un Kat pachet de fulgi de ovăz instant. Folosiți apa clocotită de la aparatul de cafea pentru a lua micul dejun”, spune însoțitoarea de zbor virală pe TikTok.

13. Toată lumea știe că telecomanda TV dintr-o cameră de hotel este plină de germeni. Kat Kamalani a venit cu acest truc ingenios: „Folosiți plasticul de protecție de la frapieră pentru a înveli telecomanda sau folosiți pur și simplu o pungă în care să înveliți telecomanda.”

← Close