Recenzie / Review. Grand Hotel Astoria din Mamaia. 3 stele, dar servicii de 5

Adrian, 25 iul.. 2020

Recenzie / Review. Am stat la Grand Hotel Astoria din Mamaia timp de 4 zile și prima mea părere nu s-a schimbat nici la 4 ani de la prima vizită a hotelului. Amplasat extrem de bine, în centrul stațiunii din Constanța, Grand Hotel Astoria are un plus pe care în România îl găsești cu greu și la hotelurile de patru sau cinci stele.

Hotel de buget, dar condiții bune

Înainte de a vă prezenta pe larg cum a fost șederea mea la Grand Hotel Astoria, vă reamintesc că hotelul este fostul Hotel Patria și este deținut alături de Hotelul Național și Unirea de frații Micula.

Frații Micula sunt cunoscuții oameni de afaceri care au European Drinks și European Food, companii care comercializeaza branduri precum Tutti Frutti, Frutti Fresh.

Revenind la hotelul Grand Hotel Astoria, după cum vă spuneam m-am cazat luni acolo și am stat până vineri, ce am apreciat și prima dată, dar și a doua este amabilitatea personalului.

De la recepție, până la doamnele care fac curățenie sau rapiditatea cu care intervin inginerii hotelului, dacă ai orice problemă.

Când am ajuns eu telecomanda de la aerul condiționat nu funcționa și am sesizat acest lucru târziu pe la ora 23:30, n-am sunat bine la recepție că imediat a venit un angajat al hotelului gata să repare și remedieze situația.

Mi-am amintit o altă cazare în Mamaia, la Bavaria Blue, unde am stat 3 zile cu chiuveta îngundată și plină de mucegai și nu s-au sinchisit să intervină, ba chiar erau deosebit de deranjați că insitam să folosesc obiectul sanitar.

Am plătit pentru 4 nopți de cazare suma de 1.655,62 lei cu TVA de 5% inclus. Asta înseamnă 400 de lei pe noapte, nu este o sumă mică, dar nici mare luând în considerare prețurile afișate pe Booking.com la alte unități de cazare.

Părerea generală

În 2017 când hotelul s-a deschis proaspăt renovat, am fost chiar în prima săptămână din întâmplare cazat acolo și am fost foarte impresionat de mirosul de nou al mobilei, dar și de curățenia extraordinară din hotel.

În 2020 la 3 ani dupa ce hotelul Patria s-a transformat în Grand Astoria, am găsit hotelul la fel ca-n prima săptămână după lansare, curat, nou, foarte bine întreținut.

Nota mea generală pentru aceste aspecte este de 5 puncte din 5 posibile.

Păreri contra

Dacă în 2017 prețurile erau ceva mai mici cu aproximativ 95 de lei mai mici ca în perioada în care am fost cazat anul acesta, acum prețurile de 400 de lei pe noapte probabil că sunt și din cauza situației generale din România și lipsa majoră de turiști.

Paturile hotelului are o mică problemă, salteaua, una normală dintr-o casă obișinuită nu este suficient de mare pentru cadrul patului și te lovesti foarte ușor de marginile acestuia dacă nu ești atent.

Hotelul nu are room service sau minibarul cu produse în acesta, dar ai un frigider unde poți depozita produse cumpărate din afara hotelului și nimeni nu se uită urât la tine.

Nota mea la păreri contra este de 4 puncte din 5.

Păreri pro

Hotelul Grand Astoria din Mamaia este amplasat chiar în centrul stațiunii, la 50 de metri de plaja cu nisip.

Micul dejun la hotel este optional și costă 28 de lei / persoană. Mâncarea este tradițional românească și câteva preparate internaționale, la discreție.

Personalul hotelului este de o amabilitate „ieșită din comun” și atent la fiecare cerință.

Camerele sunt curățate în fiecare zi și aduse la standardul de cazare, dezinfectate și măsurile impuse de autorități cu strictețe implementate. Camerele sunt dezinfectate cu biocide, iar masca obligatorie în spațiile comune ale hotelului, din interiorul acestuia.

Camerele de arată ca în poze.

Nota mea la părerea pro este de 5 puncte din 5.

AIR24 este în caravană în această perioadă, iar redactorii și colaboratorii noștri inspectează voluntar hoteluri, terase, restaurante pe bugetul propriu. Acest articol NU este sponsorizat.

FOTO Grand Hotel Astoria Mamaia

Grand Hotel Astoria Mamaia
Camera de Hotel

Hotelul are recenzii / review-uri bune și pe Google unde are nota 4, dar și pe Facebook, unde are nota 4.5.

[wp-review]Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close