Primul hotel din Kiev, dedicat iubirii, și-a deschis porțile

O sală de clasă, biroul doctorului sau o cameră de tortură, pe toate le puteți găsi în cel mai nou hotel din Kiev, dedicat iubirii.

Sursa: dailymail.co.uk

Cherry Twins este primul hotel din Kiev dedicat iubirii și supranumit “love hotel”.

Acest hotel din capitala Ucrainei oferă 7 camere diferite pentru role-play, schimb de roluri.

Cei care au peste 21 de ani pot opta să se cazeze, pentru o scurtă durată de timp, în camere cu nume ca Budoarul Reginei. Fiecare dintre cele 7 camere este echipată complet cu mobilă și jucării sexuale. La decorarea acestora echipa hotelieră a apelat la ajutorul mai multor sexologi.

Sursa: dailymail.co.uk

Primul hotel al iubirii, din Kiev, este deschis pentru rezervări. Cuplurile în căutare să-și condimenteze viața amoroasă sunt așteptate să încerce o cameră de tortură, în stilul celei din filmul “50 Shades of Grey”.

Hotelul Cherry Twins, amplasat în capitala Ucrainei, promite să ofere turiștilor săi un spațiu intim, bine aranjat, cochet și plin de surprize plăcute.

Sursa: dailymail.co.uk

Toți clienții cu vârsta peste 21 de ani pot alege între Budoarul Reginei, Haremul Arabesc, Camera Medicală, Sala de Clasă, Camera pentru Dominare, Camera Gotică sau Camera de Tortură.

Cea care a dus la bun final planurile hotelului, Elena Solovieva, spune că hotelul Cherry Twins este locul perfect în care fanteziile erotice devin realitate. Fiecare cameră invită clienții să-și exploreze cele mai adânci dorințe.

Solovieva spune că hotelul a fost conceput cu ajutorul mai multor sexologi și că fiecare client va găsi ceva ce îi va stârni dorințele, într-una dintre cele 7 camere.

Pentru cei interesați, șederea minimă este de 3 ore. Prețurile variază de la 1,500 UAH (217ron) până la 2,000 UAH (289ron), în funcție de cameră și alte servicii extra.

Sursa: dailymail.co.uk

Hotelul Cherry Twins are un set de reguli stricte iar persoanele care oferă servicii sexuale sunt interzise în hotel. De asemenea cei care nu pot să-și confirme vârsta sau apar sub influența alcoolului sau a drogurilor, nu vor fi primiți în interior.

Clienții sunt asigurați că vor avea parte de anonimitate, iar fiecare cameră este sterilizată după fiecare vizită.

Sursa: dailymail.co.uk

Solovieva a afirmat că are planuri de a crește acest proiect, iar în viitor speră să ajungă să pună la punct un lanț hotelier de acest gen.

Ce părere aveți despre acest hotel din Kiev dedicat iubirii.

Citiți și despre:

← Close