Hotelul Attrap’Rêves: Dormiți într-o bulă sub cerul înstelat

Dacă sunteți în căutarea unei destinații originale și romantice ați nimerit la locul potrivit. Hotelul Attrap’Rêves este locul unde puteți să dormiți într-o bulă sub cerul înstelat.

Sursa: Attrap’Rêves

Hotelul Attrap’Rêves este o companie fondată în februarie 2010 de către o familie din Franța. Cu un background în industria hotelieră, multimedia și un simț estetic dezvoltat, membrii familiei oferă experiențe de neuitat în mijlocul naturii.

Puteți închiria o cameră într-o bulă pentru a fi în mijlocul naturii și a observa stelele în timpul nopții. Corturile sunt ecologice și puteți alege între 3 destinații diferite unde sunt amplasate. Prețurile pe noapte oscilează între 100 și 500€ în funcție de pachetele pe care le alegeți. Acestea pot include diferite tipuri de masaj, cine festive sau jacuzzi în aer liber.

Cele 3 destinații unde sunt amplasate bulele sunt Allauch, La Bouilladisse și Puget Ville.

Sursa: YouTube

În Allauch veți avea surpriza plăcută de a dormi în mijlocul unei păduri de pini. Zona montană este un deliciu pentru iubitorii de natură. Bulele sunt răspândite pe o suprafață de 15.000m pătrați, pe trei nivele cu terase și o pajiște încântătoare. Fiecare bulă are acces privat pentru un grad ridicat de intimitate. Cu puțin noroc puteți întâlni veverițe și iepuri. La 30km se află aeroportul din Marsilia și la 10km gara Marseille St. Charles.

Lângă dealul Régagnas, între St. Victoire și St. Beaume, vă așteaptă un loc fermecător! Vă puteți accesa bula pășind pe poteci provensale. Spectacolul magic din timpul nopții este de neegalat. Priviți Ursa Mică și cea Mare, constelații și planete direct din patul dvs.. Această zonă se află la 20 km de Aix-en-Provence și 25 km de Marsilia.

Sursa: Uniq Hotels

La Tuiliere este situat în inima regiunii Var. Gazda dvs., Guillaume, vă va oferi o primire călduroasă și vă va povesti cum s-a îndrăgostit de bule. Hotelul se află amplasat la 22 km de Brignoles, 60 km de Fréjus, 1h30 de la aeroportul din Nisa și 20 de minute de Toulon.

Attrap’Rêves se traduce ca prinzătorul de vise. Alegeți să dormiți într-o bulă sub cerul înstelat, să explorați constelațiile și să vă declarați dragostea într-un cadru feeric.

V-ar plăcea o vacanță într-un astfel de loc?

← Close