Descoperiți alte 6 Hoteluri unice în lume

Sunteți în căutarea unui loc nou pentru următoarea vacanță? Vă doriți să ieșiți din rutină? Astăzi vă invit să descoperiți 6 hoteluri unice în lume.

Sursa: XciteFun.net

1. Hotelul Vila Honegg, Elveția

Hotelul Villa Honegg este un hotel superior de 5 stele, cu 23 de camere mobilate la standarde excelente. Deasupra lacului Lucerna veți găsi relaxare și intimitate într-un decor unic. Construite în 1905, camerele au balcoane cu vedere la munte sau la lac. Există, de asemenea, un salon cu șemineu, un restaurant, o sală de fitness, piscine interioare și în aer liber, precum și un centru de relaxare.

Sursa: Touristy Trinket Luxury Travel & Lifestyle

2. Cavo Tago Mykonos, Greece

Camerele acestui hotel, sculptat în stâncă, au vedere la Marea Egee. În interior găsiți băi de marmură cu jacuzzi. Există, de asemenea, un restaurant cu vedere la mare, un bar lângă o piscină infinită, un centru de relaxare și o sală de gimnastică. În plus vă aflați pe una dintre cele mai renumite insule grecești pentru petreceri și viață luxoasă.

Sursa: Kempinski Hotels

3. Kempinski Soma Bay, Egypt

Situat într-o fostă cetate ce a aparținut unor triburi de mauri, acest complex este unul de lux. Are vedere la golful Soma și include camere cu vedere la lagună sau la mare. Există numeroase restaurante, baruri, două piscine și o plajă privată.

Sursa: Adventure Emirates

4. Atlantis, The Palm, Emiratele Arabe Unite

Acest hotel de cinci stele este situat pe insula Palm Jumeirah. Camerele oferă o vedere superbă înspre Golful Arabiei, televizoare cu ecran plat, Wi-Fi gratuit și minibar. În incinta hotelului există restaurante, un centru de relaxare, o sală de gimnastică, un club de noapte și un parc acvatic.

Sursa: Four Seasons

5. Four Seasons Shanghai, China

Situat în mijlocul mării de zgârie-nori, camerele acestui hotel includ Wi-Fi gratuit, mini iPads și iPods. Vă puteți caza într-unul dintre cele 37 de etaje ale clădirii. Există restaurante, un centru de relaxare, o piscină interioară și transfer gratuit de la și către aeroport.

6. Marina Sands, Singapore

Acest hotel include ferestre înalte, din podea până în tavan, pentru vederi memorabile. Alegeți în timpul liber din numeroasele baruri, restaurante, o sală de gimnastică și o piscină infinită pe acoperiș. Camerele sunt dotate cu facilități precum Wi-Fi gratuit, televizoare cu ecran plat și minibar.

Care dintre aceste 6 hoteluri unice în lume ați alege pentru următoarea vacanță?

← Close