Descoperiți 6 Hoteluri unice în lume

Vă place să experimentați locuri noi? V-ați săturat de cazarea standard? Iată 6 hoteluri unice în lume unde vă puteți caza în următoarea vacanță.

Sursa: poseidonresorts.com

1. Poseidon Undersea Resort, Fiji

Această stațiune este amplasată în vecinătatea unei lagune care se întinde pe o suprafață de 5.000 de acri. 70% din hotel este din sticlă, așa că vă veți simți ca și cum ați dormi într-un acvariu. Prețul pentru două nopți sub apă, patru nopți pe uscat și un zbor cu avionul, pentru două persoane, este de 30.000 de dolari.

2. Kakslauttanen Arctic Resort, Finlanda

Această stațiune oferă pentru cazare cabine de lemn și diverse igluuri cu saune și șemineuri. Există două restaurante, un bar amplasat într-un iglu de sticlă și saune cu fum. Nu există televizoare.

3. Conacul Girafelor, Kenya

Conacul Girafelor și Centrul Girafelor sunt casa speciei de girafe Rothschild. Aceasta este o specie protejată, iar animalele se plimbă liber pe întreaga proprietate. Construit în 1932, conacul se aseamănă cu o cabană de vânătoare scoțiană. Veți avea ocazia să luați micul dejun cu girafele care își vor strecura gâturile lungi prin ferestrele casei.

Sursa: Uniq Hotels

4. Montana Magica Lodge, Chile

Situată în rezervația biologică Huilo-Huilo din pădurea tropicală, această construcție ecologică, în formă de vulcan, fără TV, oferă mobilier sculptat din trunchiuri de copaci și o cafenea cu ferestre enorme, din podea până în tavan.

Sursa: Natura Vive

5. Capsulele Skylodge, Peru

Capsulele transparente atârnă pe versantul unui munte din Valea Sacră. Pentru cei care nu au rău de înălțime, acesta este un loc grozav unde să vă petreceți noaptea. Având în vedere că există doar 3 capsule disponibile, capacitatea maximă de cazare este de 12 persoane.

Sursa: TripAdvisor

6. Attrap Reves Hotel, Franța

Acesta este un hotel amplasat în mijlocul unei păduri de pin, cu camere în formă de bule. Ele sunt transparente și au acces privat, băi și zone de relaxare în aer liber. Noaptea puteți avea șansa de a admira constelațiile direct din patul dvs..

Care dintre aceste 6 hoteluri unice în lume v-a atras atenția?

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close