Deschidere oficială ca-n filme: Hotel Atlantis Sanya

Cu stațiuni de referință deschise în Bahamas și Dubai, plus planuri în curs de desfășurare pentru o stațiune nouă în Oahu, Ko Olina, Atlantis Resorts tocmai a anunțat deschiderea primului său hotel din China: Hotel Atlantis Sanya.

Noul Hotel Atlantis Sanya este o construcție masivă pe Insula Hainan.

Locația poartă numele de Hawaii din China datorită numeroaselor plaje și a climatului cald. Insula este casa unora dintre cele mai renumite lanțuri hoteliere, precum Mandarin Oriental, Ritz-Carlton și Rosewood.

Pentru a crește popularitatea insulei ca destinație turistică pentru turștii internaționali, guvernul a anunțat că cetățenii din 59 de țări vor putea călători aici fără viză, timp de o lună de zile. Astfel locuitorii din SUA, Canada și Australia pot vizita Hainan fără probleme, timp de 30 de zile.

Citiți și despre 5 hoteluri pentru iubitorii de vinuri.

Construcția Hotelului Atlantis Sanya a durat 4 ani. Investiția finală a fost de aproape 2 miliarde de dolari. A fost construit de firma Fosun International și va fi sub managementul Kerzner International, care are sub aripa sa și Hotelul Atlantis, The Palm în Dubai.

Sursa: atlantissanya.com

Arhitectura hotelului aparține firmei de design HOK și are menirea de a evoca o viziune contemporană despre cum arăta orașul mitic Atlantis.

Firmele Jeffrey Beers International și Hirsch Bender Associates s-au ocupat de designul interior.

Proprietatea are o suprafață de 540.000 de metri pătrați, cu vedere la plaja Haitang și la Marea Chinei de Sud. Clădirea centrală are 52 de etaje. Există 1.160 de camere plus 154 de apartamente, dintre care cinci apartamente subacvatice. Camerele încep de la o suprafață de 48 de metri pătrați, până la 101 de metri pătrați, în timp ce apartamentele încep de la 101 de metri pătrați. Oaspeții au acces nelimitat la cluburile hotelului, lounguri, dar și alte facilități ale complexului, inclusiv parcul acvatic, acvariul și centrele de activități.

Citiți și despre 6 hoteluri unice în lume.

Sursa: atlantissanya.com

Prețurile încep de la 240 dolari pe noapte în mai. Pentru mai multe informații intrați AICI, pe site-ul oficial al hotelului.

Există o zonă dedicată familiilor, cu parcul de distracții Aquaventure Waterpark. Există și un club special cu activități pentru copii, Club Rush. Adulții se pot relaxa în cadrul centrului Ahava Spa sau la sălile de fitness.

Mall-ul hotelului este Shopping at the Avenues,unde există magazine ale celebrelor brand-uri Gucci, Prada și Chanel.

Întregul complex are 21 de restaurante, baruri și saloane. Cel mai impresionant este Ossiano Underwater Restaurant & Bar, cu pereți și tavan din sticlă.

← Close