Conacul Girafelor, o vacanță de neuitat alături de înaltele animale

Pentru iubitorii de animale și mai ales pentru copii, vă propunem o vizită la Conacul Girafelor.

Sursa: Like a Local

Conacul Girafelor, alături de alte 3 hoteluri de lux, constituie Colecția Safari.

Această afacere a fost înființată în 2009 de către Tanya și Mikey Carr-Hartley. Portofoliul companiei include patru hoteluri boutique, de lux, în cele mai frumoase locații din Kenya. Adevărate colțuri de paradis, hotelurile și vilele au fost construite în zone inițial neprimitoare. Astfel au crescut numărul de turiști și turismul, în general.

Sursa: Maasai Wanderings

Conacul Girafelor este un hotel exclusivist, amplasat pe 12 hectare de teren privat, în zona Langata din Nairobi.

Clădirea în sine este una dintre cele mai iconice din Nairobi. Începând cu 1930 a reprezentat locul de întâlnire al vizitatorilor europeni pentru a porni în safari.

Cu o fațadă impunătoare, un interior elegant, grădini, terase și curți încântătoare, oaspeții remarcă adesea că este vorba de una dintre locațiile în care a fost filmat “Out of Africa”. Una din cele douăsprezece camere ale conacului este numită după autoarea cărții ce a inspirat filmul, Karen Blixen.

Sursa: Ciao Bambino

Cu toate acestea, cel mai fascinant lucru despre Conacul Girafelor este turma de girafe protejate Rothschild, rezidentă. Acestea vizitează conacul dimineața și seara, uneori își introduc gâturile lungi prin ferestre, în speranța de a primi ceva bun de mâncare.
Imaginați-vă bucuria și uimirea de pe chipurile copiilor dar și a dvs. la vederea girafelor în casă.

Puteți să vă umpleți timpul liber cu plimbări în sanctuarul girafelor sau luând ceaiul la apus pe terasă.

De asemenea aveți posibilitatea de a întâlni, hrăni sau chiar adopta un pui de elefant la centrul David Sheldrick.

Sursa: Hip Africa

Descoperiți istoria europenilor care s-au stabilit pentru prima dată în zonă, la muzeele Karen Blixen și Nairobi. Vizitați galeria de artă Matbronze. Opriți-vă la Kazuri Beads pentru bijuterii locale făcute de mână. Petreceți câteva momente în cadrul studioului Marula pentru a descoperi obiecte artizanale tradiționale.

Cât de mult v-ar plăcea să vizitați Conacul Girafelor?

← Close