Bătaie de joc la mare, programul Litoralul pentru toți nu este aplicat. La munte prețuri decente

Adrian, 24 aug.. 2020

A început programul Litoralul pentru Toți și al ieftinirii cazărilor și vacanțelor în România. Din 23 august prețurile la hotelurile de la mare sau de la munte au scăzut cu 20%. Din 1 septembrie programul de reduceri ajunge la discounturi de 40 și chiar 50% din prețurile de listă.

Cât costă o vacanță la mare în programul Litorarul pentru toți?

Prețurile exprimate mai jos sunt pentru o familie formată din 3 membri cu un copil de până în 12 ani (copiii până în 12 ani beneficiază de reducere la cazare). Data folosită în simularea vancanței la mare mai jos este 28-30 august.

Litorarul pentru toți în la mare, reduceri de 20%

Mamaia este una din cele mai scumpe stațiuni, iar unele lanțuri hoteliere preferă să stea cu camere goale, decât să facă prețurile mai accesibile.

Însă odată cu startul programului de reduceri, prețurile la unele hoteluri au fost reduse.

Hotelurile de 3 stele, prețuri de la 800 de lei, prețuri mult mai mici la apartamente

De departe cele mai bune oferte de cazare de pe Booking.com sunt la apartamentele administrate de proprietari persoane fizice. Prețurile pornesc de la 500 de lei pentru două nopți de cazare pentru o familie cu 3 membri, unele permit chiar și cazarea a 4 persoane în apartament.

Apartamentele sunt de 3 stele și arată foarte bine. La ora redactării acestui articol sunt disponibile 146 de apartamente care pot caza fiecare cel puțin 3 persoane.

Hotelurile, scădere doar de fațadă

Nu am luat în cosiderare în Mamaia hotelurile de doua stele, și am verificat prețurile la hotelurile de 3 stele. Singurul hotel care este la prețuri mai mici ca-n perioada de sezon este Grand Hotel Astoria, unde noi la început de august am plătit 400 de lei pe noapte, iar acum prețurile sunt de 300 de lei, dar pe platforma Booking.com nu mai sunt camere disponibile, în intervalul menționat mai sus.

La ora redactării acestui articol 37 de unități de cazare în regim hotelier, mai sunt diponibile pentru rezerare. Prețurile încep de la 800 de lei pentru două nopți, pentru o familie cu 3 membri.

Litoralul pentru toți în Eforie Nord

171 de unități de cazare sunt disponibile pentru rezervare în weekendul simulat de AIR24. Prețurile sunt accesibile la hotelurile de 3 stele, cele de 4 stele sar de 1150 de lei pentru două nopți, cazarea a 4 persoane, la Complex Bran-Brad-Bega.

Dacă vreți opulență o puteți găsi în Eforie nord în programul Litoralul pentru toți unde două nopți de cazare la Ana Hotels Europa Eforie Nord, costă 2448 lei.

Concluzia reducerilor la cazările de la mare este că hotelurile NU se înghesuie să aplice discounturi și sunt foart puține unități de cazare care aplică reducerile reale ale programului Litorarul pentru toți.

Este de așteptat ca în extra sezon, adică în septembrie să fie reduceri ceva mai semnificative în toate stațiunile de la mare.

Vancanța la Munte, Sianaia cu prețuri de Mamaia

Vacanța la munte ar fi trebuit să fie ceva mai ieftină, dar surpriza este că nu este deloc așa. Cazarea la un hotel din Sinaia ajune la prețuri chiar mai mari ca la Mamaia.

Prețuri la Predeal în perioada de reduceri

Proprietarii unităților de cazare au înțeles se pare că este nevoie de turiști, iar o vacanță la predeal chiar vine cu prețuri foarte bune.

Chiar și hotelurile de 4 stele vin cu prețuri care încep de la 600 de lei, Hotel Carmen de exemplu, la care un redactor AIR24 a stat și prin urmare vi-l recomandăm, costă 633 de lei cazarea pentru 2 nopți, o familie cu 3 membri și un copil sub 12 ani.

Exemplele pot continua cu hotelurile Rozmarin (644 lei), Hotel Piemonte (663 lei) sau Hotel Orizon (699 lei).

Reamintim că perioada pentru care AIR24 a făcut calculele este 28-30 august, pentru o familie cu 3 membri cu un copil de până în 12 ani.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close