5 Locații AirBnb care sunt unice și ciudat de frumoase

Andrei Beldiman, 14 apr.. 2018

De la un fost avion privat, până la un palat venețian, iată cele mai interesante 5 locații AirBnb unde puteți să vă cazați.

Platforma de închiriere spații de cazare în sistem hotelier include o mulțime de opțiuni. Acestea satisfac așteptările și celor mai exigenți călători. Prețurile pentru o noapte sunt de cele mai multe ori mai mici decât cele la un hotel. Explorând platforma am descoperit unele dintre cele mai interesante locații Airbnb din lume.

Aflați în continuare care sunt acele 5 locații AirBnb care surprind călătorii prin unicitatea lor.

Sursa: dailymail.co.uk

1. Un castel din secolul al 19-lea

Acest castel Cumbrian este amplasat în apropierea orașului Kirkby Stephen, în nord-vestul Angliei. Este denumit “castelul favorit al englezilor”. Acest bed-and-breakfast pune la dispoziția clienților 10 dormitoare. Simțiți-vă ca un rege sau o regină în timpul vacanței. 3 nopți în luna mai costă în jur de 649 lire sterline. Mai multe detalii găsiți AICI.

Sursa: dailymail.co.uk

2. Un fost avion

Puteți să vă cazați la bordul unui fost avion. Acesta este localizat în Redberth, Pembrokeshire, în sudul Țării Galilor. Este un fost avion privat construit în anii 70. Conține majoritatea detaliilor originale, inclusiv un bar care se ridică. 2 nopți pentru 2 persoane, în luna mai, costă 304 lire sterline. Mai multe detalii găsiți AICI.

Sursa: dailymail.co.uk

3. Un autobuz supraetajat

Este amplasat în Sturminster Marshall, Dorset, Marea Britanie. Oferă 3 dormitoare pentru cazarea a 6 persoane. În plus are o bucătărie complet echipată. 2 nopți pentru 2 adulți și 2 copii, în luna mai, costă 247 de lire sterline. Găsiți detalii AICI.

Sursa: dailymail.co.uk

4. O insulă privată

Pe AirBnb veți găsi și o cabană cu priveliști superbe. Aceasta este amplasată pe o insulă privată în Norvegia. 4 nopți pentru 4 persoane, în luna iunie, costă 1.021 de lire sterline. Aflați mai multe detalii AICI.

Sursa: dailymail.co.uk

5. Un palat venețian

Interiorul acestui palat venețian vă va lăsa muți de uimire prin eleganța sa. Este amplasat în apropierea Pieței Sfântului Marcu, în Veneția, Italia. Datează din secolul al 16-lea și oferă priveliști asupra canalelor venețiene. Un dormitor pentru 4 persoane, timp de 2 nopți, în luna mai, costă 816 lire sterline.

Care dintre aceste 5 Locații AirBnb este preferata dvs.?

Citiți și despre:

← Close