Ryanaiar promoție la biletele de avion din România spre Italia, Spania, Portugalia, Grecia și mai multe

Adrian, 13 iun.. 2020

Ryanair ridică avioanele de la sol de la data de 1 iulie 2020. Promoțiile de relansare sunt cu bilete la 39.99 euro și 1000 de zbouri pe zi. Compania a publicat și un ghid text și video pentru a informa pasagerii cu privire la noile proceduri.

Promoții sunt la toate bazele Ryanair sau aeroporturile de pe care operează

Promoții la biletele de avion Ryanair

Din București compania Ryanair are promoții spre Paphos, Pisa, Palermo, Perscara cu bilete de avion la promoție de la 28 de euro la 36.

Bilete Ryanair la reducere spre Italia și Cipru

Ryanair: S-au ridicat restricțiile

Înainte de zbor

Efectuează check-in-ul online, descarcă-ți cartea de îmbarcare și, dacă este posibil, alege Prioritate și 2 bagaje de mână pentru a avea bagajele cu tine.

Nu uita să îți iei temperatura înainte de a călători. Este posibil să ți se ia din nou la aeroport. Dacă nu ai temperatura adecvată, ți se va cere să te întorci acasă.

Poartă în permanență mască de protecție atât în aeroport, cât și la bordul aeronavei.

Promoție Ryanair la biletele de avion din Romania spre Italia, Spania, Cipru, Grecia, Malta

La aeroport

Dacă înregistrezi un bagaj, utilizează ghișeul nostru automat și lasă bagajul la ghișeul de preluare a bagajelor.

Utilizează Fast Track, acolo unde este posibil, pentru a limita timpul petrecut la cozile de la controlul de securitate.

Folosește un dezinfectant pentru mâini sau un săpun pentru mâini cât timp circuli prin aeroport și, dacă este posibil, menține o anumită distanță față de alți pasageri.

La îmbarcare

u sta la coadă la porțile de îmbarcare, deoarece pasagerii prioritari vor fi îmbarcați mai întâi. Staționarea pe scările de îmbarcare sau podurile cu jet de aer este interzisă.

Ține pașaportul deschis și scanează-ți cartea de îmbarcare, pentru a limita contactul cu personalul.

Ține masca de protecție pe față în permanență. Echipajul nostru va purta, de asemenea, măști de protecție.

La bord

Toate aeronavele noastre sunt curățate și dezinfectate profesional zilnic, procedură care își păstrează eficiența timp de peste 24 de ore.

Aeronavele noastre sunt echipate cu sisteme de filtrare a aerului de ultimă generație, care funcționează conform standardelor spitalicești.

Serviciul la bord va fi limitat și va consta în gustări și băuturi ambalate, iar plata în numerar nu va fi acceptată. Cozile la toalete sunt interzise.

La aterizare

La sosire, te rugăm să menții masca de față până când părăsești terminalul aeroportului. Încearcă să menții distanțarea socială cât timp circuli prin aeroport și atunci când te afli în apropierea benzii rulante pentru bagaje dacă colectezi un bagaj.

← Close