Rute noi Wizz Air și prețuri de la 69RON pe segment

Andrei Beldiman, 19 iun.. 2018

Descoperiți rute noi Wizz Air, cu plecare din România și prețuri promoționale la biletele de avion.

Vacanța dvs. începe acum prin achiziționarea biletelor de avion la prețuri reduse.

Doar astăzi, 19 iunie, toate zborurile către și din Polonia, cu Wizz Air, sunt supuse unei reduceri de 20%.

Astfel puteți cumpăra bilete care costă doar 102,80ron pe segment. Zburați din București către Varșovia, Aeroportul Chopin. Prețul special este valabil pentru zborurile din datele de 11, 12 și 13 iulie. Intrați pe site-ul oficial Wizz Air pentru a descoperi ziua și prețul care vă convin.

Sursa: Wizz Air

Cele mai ieftine bilete de avion rămân în continuare cele cu plecare din București către Milano/Bergamo. Prețul de la care pornesc este de doar 69ron. În majoritatea zilelor din iunie, dar și august, găsiți prețurile speciale. Începeți vacanța acum. Ce mai așteptați?

Printrele rutele noi Wizz Air se numără și Sibiu – Tel Aviv.

Celor care doresc să trăiască ritmul de viață rapid al orașului israelian le recomandăm zilele de 14 și 17 iulie pentru a achiziționa bilete de avion ieftine. Prețurile pornesc de la 119ron pe segmentul dus.

Tot în Tel Aviv pot zbura și clujenii, profitând de tarife reduse, de doar 119ron. Cele mai ieftine bilete sunt pentru plecări în zilele de 26, 28 iunie, dar și 03, 05, 07, 12, 14 și 21 iulie.

Citiți și Descoperiți ofertele charter în Grecia pentru vacanța de vară 2018

Revenim la Sibiu, de data aceasta pentru ruta nouă către orașul german, Nurnberg. Pentru doar 119ron pe segmentul dus, sibienii pot descoperi arhitectură și istorie germană de renume mondial. Cele mai ieftine bilete sunt pentru zborurile din datele de 17, 19 și 21 iulie.

Din Satu Mare până în Londra Luton, prețurile încep de la 179ron pe segmentul dus. Ziua de 13 iulie este cea mai bună pentru a decola spre capitala Regatului Unit.

Citiți și Oferte Vacanța de vară – Iulie 2018 – Tunisia, 7 nopți, transport cu avionul

Nu în ultimul rând amintim ruta Suceava – Roma Ciampino. Cel mai mic preț îl găsiți pe 10 iulie, 179ron. Tot din Suceava a fost inaugurată ruta Suceava – Bologna. Prețurile încep de la valoarea de 229ron, pe 15 iulie.

Nu uitați să citiți cu atenție toate detaliile vis a vis de zborul dvs., pe site-ul companiei aeriene Wizz Air.

Vacanță plăcută!

← Close