Promoție Tarom – Sejur de Rusalii. Prețurile încep de la 124 euro pentru 4 nopți, 5 zile

Andrei Beldiman, 24 apr.. 2018

Descoperiți unele dintre cele mai frumoase orașe europene printr-o promoție Tarom, cu ocazia sărbătorii de Rusalii. Sejururile includ transport dus-întors cu aeronavele companiei și cazare de la 3 până la 5 nopți în hoteluri de 3 și 4 stele, în principalele capitale europene și nu numai.

Anul acesta, ziua de Rusalii, în calendarul ortodox, pică duminică, 27 mai. De asemenea luni, 28 mai, este liber legal.

Sărbătoarea pogorârii Duhului Sfânt mai este cunoscută ca Rusalii, de la sărbătoarea trandafirilor din lumea romană.

Petreceți-vă weekend-ul, alături de cei dragi, în unul dintre cele mai frumoase orașe europene. Alegeți ofertele de sejururi de la Tarom și descoperiți Paris, Londra, Madrid sau Praga. De asemenea puteți opta pentru o mini-vacanță în Munchen, Salonic, Larnaca, Atena și alte destinații grozave.

Majoritatea ofertelor includ transport cu avionul din Bucureşti către destinație și retur, cu avioanele companiei Tarom. De asemenea în prețul final este inclus și prețul cazării care poate fi făcută la hoteluri de 3 sau 4 stele, cu mic dejun inclus și taxele de aeroport.

Spre exemplu, dacă alegeți să mergeți la Viena, în perioada 25-28 mai 2018 puteți alege să vă cazați la Hotel Allegro(3*) – 280 euro/pers. sau la Hotel Novum Kavalier(4*) – 285 euro/pers..

Nu sunt incluse în preţ intrările la obiectivele turistice, excursiile opţionale, asigurarea medicală şi asigurarea storno – opţional și taxa de oraş.

Mai multe detalii despre prețuri și servicii puteți găsi pe pagina companiei Tarom.

Alegeți Roma pentru 4 zile, 3 nopți, cu prețuri care pornesc de la 230 euro/pers.. Capitala Greciei așteaptă să fie descoperită și ea. Sejurul promoție Tarom include 4 zile, 3 nopți și zboruri dus-întors, cu prețuri începând de la 194 euro/persoană.

Sejurul de Rusalii către Barcelona costă 415 euro pe persoană. Pentru Madrid, călătorii vor scoate din buzunar 433 de euro. Parisul este accesibil în următorul weekend pentru sume care pornesc de la 422 de euro. Iar Hamburg poate fi explorat de la 313 euro pe persoană.

Vă dorim vacanță plăcută!

← Close