Promoție bilete de avion Vueling, 1.000.000 de locuri începând de la 24.99€

Andrei Beldiman, 04 apr.. 2018

Între 4 și 6 aprilie 2018 puteți achiziționa bilete de avion Vueling, începând de la doar 24.99€.

Compania aeriană spaniolă Vueling are 1.000.000 de bilete de avion la promoție în perioada 4 – 6 aprilie.

Prețul unui bilet începe de la 24.99€. Profitați de această ofertă pentru a achiziționa un bilet de avion pentru perioada 23 aprilie – 31 octombrie 2018.

Prețul este pentru o persoană, pe un segment de zbor. Prețul final nu include serviciile adiționale. Promoția este aplicată pentru rutele Barcelona – București, Barcelona – Paris și Barcelona – Ibiza.
De asemenea promoția pentru bilete de avion Vueling este valabilă doar pentru zborurile operate de companie. Taxele sunt incluse.

Pentru a face o rezervare și pentru mai multe detalii intrați AICI.

Compania a lansat rute suplimentare pentru meciurile dintre FC Barcelona și Roma, care vor avea loc pe 4 și 10 aprilie.

Aceste zboruri vor fi adăugate la programul regulat pe care îl are între Barcelona și Italia.
Primul meci va avea loc miercuri, 4 aprilie, la Barcelona, ora 20:45, ​​în Camp Nou. Iar cel de-al 2-lea meci va avea loc pe 10 aprilie pe Stadionul Olimpic din Roma, ora 20:45.
Compania oferă zboruri și pentru fanii fotbalului care vor să ajungă să urmărească live meciul dintre Real Madrid și Juventus, pe 11 aprilie, pe Stadionul Bernabeu Stadium.

Compania aeriană vueling a încheiat anul 2017 în top 10 cele mai punctuale companii aeriene.

Conform site-ului oficial, Vueling va continua să îmbunătățească serviciile oferite, ca parte a planului de dezvoltare, Vueling NEXT, în vigoare începând cu anul 2017. În urma acestuia toată munca companiei se va concentra pe serviciul clienți și excelența operațională.

Ca urmare a acestui plan, sistemul de urmărire a zborurilor FlightStats, care creează în fiecare an o listă a companiilor aeriene cele mai punctuale, a inclus compania pe lista celor zece companii aeriene cele mai punctuale ale lumii, cu o medie de 80,58% în 2017, din 192.000 de zboruri. cu o flotă de 108 de aeronave.

Vueling s-a poziționat pe locul 8 în două categorii:

  • Cea mai punctuală companie aeriană din Europa
  • Cea mai punctuală companie low-cost din lume.

Datorită acestor rezultate, loialitatea clienților a crescut considerabil. Astfel Vueling are încredere să continue și anul acesta să îmbunătățească serviciile oferite clienților săi.

Citiți și despre:

← Close