Ofertă bilete de avion București – Atena cu doar 69 RON

Andrei Beldiman, 07 mai. 2018

Ofertă bilete de avion pentru vara lui 2018. Vizitați Atena într-un citybreak sau o mini excursie. Prețurile încep de la doar 69 ron pe segment.

Într-o simulare făcută astăzi, 7 mai, am descoperit bilete accesibile pentru zboruri directe București – Atena. Descoperiți capitala Elladei într-un scurt citybreak.

Iulie aduce tarife accesibile pentru buzunarele călătorilor și pasionaților de aventuri.

Marți, 03 iulie, prețul unui bilet de avion, de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă până pe Aeroportul Eleftherios Venizelos, costă 69 ron.

Sursa: Wizzair.com

Dacă sunteți interesați să călătoriți în Atena, în luna iulie, veți fi surprinși cu aceleași prețuri mici. În căutarea noastră am găsit bilete de avion din București, cu 69 ron, doar dus, pe datele de 12, 18, 22, 25 și 26 iulie.

Citiți și despre 5 situri arheologice pe care orice turist trebuie să le vadă.

La întoarcere, prețurile sunt rezonabile. Ele pornesc de la 99 ron pe segment. De exemplu, dacă alegeți să mergeți în Atena pe 3 iulie, pentru o săptămână, la întoarcere un bilet este 99 ron, în jur de 20 euro.

Sursa: Wizzair.com

Marți, 17 iulie și sâmbătă, 23 iulie, prețurile scad la 85 ron, pe segmentul Atena – București.

Grăbiți-vă să cumpărați biletele deoarece locurile rămase sunt limitate.

Sursa: WizzAir.com

Locul în care a luat naștere democrația vă așteaptă să-l explorați. Vizitați Acropolele din Atena pentru o incursiune în Antichitate. Desfătați-vă privirile cu panorama capitalei elene. Bateți la pas străzile din jurul Acropolelui. Luați cina la una dintre tavernele din cartierul monastiraki. Cumpărați suveniruri din Plaka. Rătăciți-vă pe străduțele înguste, cu piatră cubică și descoperiți baruri și cafenele autentice.

Citiți și despre 5 sate grecești minunate, în care să petreceți vacanța de vară.

Pasionații de istorie sunt invitați să pășească pe coridoarele Muzeului Acropole. După ce v-ați umplu de informații, relaxați-vă la un frappe răcoritor pe terasa muzeului, care oferă o priveliște deosebită asupra Acropolelui. Atena este presărată cu locuri ideale și monumente. Dintre acestea amintesc Parlamentul, Stadionul Olimpic, Librăria Centrală sau Grădina Botanică.

Vă urăm vacanță plăcută.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close