De Ziua Internațională a Femeii, Compania Tarom oferă reduceri la biletele de avion

De Ziua Internaţională a Femeii, Compania TAROM vă invită să călătoriţi spre destinaţia dorită cu tarife mai mici la toate zborurile. Descoperiți în continuare reducerile speciale.

Conform comunicatului de preză, în data de 08 Martie 2018, Compania TAROM pune la vânzare bilete de avion la tarife cu 20% reducere, pe toate rutele interne şi externe.

Oferta este valabilă pentru călătoriile pe cursele operate de TAROM în perioada 15 aprilie şi 15 iunie 2018 (data ultimului retur).

Biletele sunt disponibile pentru vânzare atât pe site-ul www.tarom.ro. De asemenea acestea pot fi procurate şi prin agenţiile proprii şi cele autorizate din ţară şi de peste hotare.

Păstraţi tradiţia celebrării femeii şi bucuraţi-vă alături de ea la bordul aeronavelor noastre!

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam. Din 1993 este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA). Iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).­


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close