Bilete de avion reduse – 20% reducere pentru toate zborurile Wizz Air

Andrei Beldiman, 12 iun.. 2018

Profitați de oferta companiei aeriene low-cost, Wizz Air. Doar astăzi puteți achiziționa bilete de avion reduse.

Toate prețurile biletelor de avion Wizz Air sunt reduse cu 20% în data de 12 iunie.

Vizitați cele mai frumoase orașe europene și organizați-vă vacanța de vară. Totul începe cu un simplu click. Profitați de ultima ofertă Wizz Air. Dacă achiziționați biletele de avion în timpul zilei de marți, 12 iunie 2018, până la miezul nopții, veți beneficia de o reducere de 20%.

Descoperiți istoricul oraș Billund, în Danemarca, cu prețuri care încep de la 94,80 ron pe segment. Joi, 28 iunie, găsiți cel mai ieftin bilet.

Sursa: Wizz Air

Pentru cei care vor să descopere locul de naștere al democrației, prețurile pentru un bilet dus, către Atena, încep de la 94,80 ron. Pășiți pe urmele zeilor pe Acropole, relaxați-vă la umbra palmierilor în Grădina Botanică sau mergeți la plajă. Cea mai bună zi pentru a achiziționa un bilet de avion ieftin, către capitala Greciai, este 24 iulie.

Sursa: Wizz Air

Citiți și Recrutări Wizz Air în iunie: București, Iași, Cluj și Oradea

4 și 11 iulie sunt zilele ideale pentru clujeni, de a descoperi palatele și atmosfera modernă din Viena. Prețurile pentru un bilet de avion dus, pornesc de la 86,80 ron.

Sursa: Wizz Air

Reducerea de 20% se aplică la tarifele de transport, inclusiv taxele și cheltuielile neopționale, dar excluzând taxa de administrare. Această promoție este valabilă pe 12 iunie 00.00-23.59.

Pentru mai multe destinații pe care le puteți alege, intrați pe site-ul oficial al companiei aeriene Wizz Air.

Reducerea se aplică numai pentru rezervările făcute pe wizzair.com sau pe aplicația mobilă WIZZ.

Liderul companiilor de low-cost din Europa Centrală și de Est, Wizz Air, a sărbătorit la începutul lunii iunie un reper unic: 100 de aeronave în flota companiei. Pentru a marca acest eveniment special, o aeronavă ultra-eficientă, de ultimă generație, Airbus A321, cu un logo special a fost dezvăluită la Budapesta. Descoperiți ce alte noutăți a pregătit compania aeriană pentru pasagerii săi.

← Close