Bilete de avion ieftine. Prețuri de la doar 9,99 euro

Andrei Beldiman, 14 mai. 2018

Vacanța de vară poate începe prin achiziționarea unor bilete de avion către Italia. Puteți ajunge în unele dintre cele mai frumoase destinații italienești cu doar 9,99 euro.

Căutând bilete pentru urmâtorul citybreak, am dat peste prețurile imbatabile ale companiei Ryanair. Zborurile către Italia încep de la suma de doar 9,99 euro pe segment.

Astfel cele mai mici prețuri sunt din Oradea și Timișoara către Milano Bergamo.

Cei care aleg să plece din Oradea trebuie să se grăbească să achiziționeze biletele. Prețul de 9,99 pe bilet, doar dus, poate fi găsit la zborurile din datele de 02, 06, 09, 13 și 16 iunie.

Sursa: Ryanair

Pasagerii care zboară din Timișoara către Bergamo vor găsi prețuri de 9,99 euro pe segment dus în zilele de 09, 19, 21, 23, 36, 28 și 29 iunie.

Sursa: Ryanair

Din capitală puteți alege să zburați către Roma Ciampino, Bologna, Milano Malpens și Bergamo.

Cele mai mici prețuri sunt la biletele pe ruta București Henri Coandă – Roma Ciampino. Prețul unui bilet, pe segmentul dus, începe de la 19,57 euro, în data de 27 iunie.

Citiți și despre 8 locuri de vizitat, care vă vor face să vă îndrăgostiți de Italia.

Călătorii care aleg un citybreak pentru a descoperi citadela din Bergamo pot alege zboruri pe 06 și 12 iunie. Prețul unui bilet dus începe de la 19,99 euro.

Sursa: Ryanair

Puteți alege să ajungeți în Bergamo și de acolo cu trenul în Milano. O altă opțiune este să zburați direct către Milano Malpensa pentru că prețul unui bilet dus începe de la 19,99 euro. Veți găsi aceste tarife pe datele de 12, 13 și 20 iunie.

Sursa: Ryanair

În plus, dacă alegeți Bologna pentru o scurtă vacanță, veștile bune continuă. Prețul biletelor dus de pe București Henri Coandă începe de la 24,78 euro pe segment. Achiziționați acum bilete pe datele de 12, 19, 23 și 26 iunie.

Citiți și despre când puteți găsi cele mai ieftine bilete de avion.

Nu uitați, aceste prețuri sunt pentru un segment, dus, pentru o persoană. În prețul final nu sunt incluse bagaje de cală sau extra bagaje de mână. Pentru a adăuga unul dintre acestea, pentru a vă alege locul în avion și pentru a avea prioritate la check in, vizitați site-ul Ryanair. Atenție la tarife și condiții.

Vă urăm o vacanță minunată!

← Close