Bilete de avion ieftine: 20% reducere la sute de zboruri Wizz Air

Andrei Beldiman, 26 iun.. 2018

Pentru cei care sunt în căutare de bilete de avion ieftine, Wizz Air are o reducere de 20% de care puteți beneficia pentru a călători în sute de destinații europene.

Doar pe 26 iunie, sute de zboruri operate de Wizz Air pot fi achiziționate cu o reducere de 20%.

Călătoriți către sute de destinații europene la bordul aeronavelor Wizz Air.

După o scurtă scanare a site-ului oficial Wizz Air. vă putem recomanda câteva destinații în care puteți ajunge cu prețuri reduse la biletele de avion.

De exemplu, puteți descoperi Billund, în Danemarca cu prețuri care pornesc de la 94,80ron, în loc de 109ron. Cele mai ieftine bilete sunt pentru cursele care vor avea loc în datele de 3, 5, 7, 10, 12, 14 iunie. Plecarea se va face de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, București.

Sursa: Wizz Air

Vizitați capitala luxului, Dubai, cu prețuri care încep de la 150,80ron pe segmentul dus, redus de la 179ron. Data de 11 iulie este cea care oferă cele mai iefine bilete, din capitală.

Citiți și Tarom: Vânzarea celor două Airbus A310 aduce un profit semnificativ companiei

Vizitați capitala Greciei, Atena, cu prețuri care pornesc de la 102,80ron, redus de la 119ron. Plecarea se va face din București. Cele mai ieftine bilete sunt pe data de 31 iulie.

Sursa: Wizz Air

Sibieni au șansa de a vizita Frankfurt, acest Manhattan al Germaniei, cu prețuri care pornesc de la dora 94,80ron, redus de la 109ron. Cele mai ieftine bilete pot fi achiziționate pentru zborul din data de 2 iulie.

Sursa: Wizz Air

Nu uitați că oferta este valabilă doar pentru biletele de avion achiziționate în data de 26 iunie 2018.

Pentru mai multe detalii și sute de alte destinații intrați pe site-ul oficial Wizz Air.

Citiți și Rute noi Wizz Air. Compania aniversează 2 ani de la deschiderea bazei din Sibiu

De asemenea nu uitați că Wizz Air a făcut unele schimbări în privința bagajelor de mână. Compania nu poate garanta că toate bagajele de mână ale pasagerilor vor călători cu ei în cabina avionului. Citiți despre noile dimensiuni ale bagajelor care vor fi acceptate la bordul avionului.

← Close