Bilete de avion dus întors București – Londra de la €149, cu Tarom

Andrei Beldiman, 08 mai. 2018

O nouă ofertă din partea companiei aeriene Tarom anunță bilete de avion pe ruta București – Londra, de la doar €149.

Tarifele pentru un zbor dus întors București – Londra (LHR) încep de la 149 de euro. Vacanța dvs/ în una dintre cele mai faimoase capitale din lume începe acum.

Londra este unul din cele mai cosmopolite oraşe din Europa şi din lume, în care se vorbesc peste 300 de limbi diferite.

Capitala Angliei este ca un magnet pentru actori, artişti şi designeri, un oraş care stabileşte tendinţele în artă, arhitectură, modă, design şi tehnologie.

Centrul oraşului, The City, este cel mai vechi cartier, găzduind astăzi unele dintre cele mai importante obiective turistice şi monumente din Londra. Dintre acestea amintim Tower Bridge şi Turnul Londrei, locul unde sunt păstrate bijuteriile Coroanei Britanice. Când veți ajunge în Londra nu veți putea rata Palatul Buckingham, British Museum, Big Ben şi clădirile Parlamentului. Printre alte atracții populare se numără Muzeul Figurilor de Ceară – Madam Tussaud’s, Hyde Park şi Grădinile Kensington.

Citiți și despre aterizare de urgență pe Otopeni.

Cu Tarom, puteţi zbura din Bucureşti către Londra (Heathrow Airport) şi din Iaşi către (Luton Airport).

Astăzi, Compania Tarom, a postat pe pagina oficială de Facebook o ofertă ideală. Prețurile biletelor de avion dus întors București – Londra pornesc de la €149. Următoarele servicii sunt incluse: un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de max. 23 kg, catering la bord, check-in-ul și alegerea locului în aeronavă.

De asemenea Tarom oferă 7 frecvenţe săptămânale București – Londra (Heathrow Airport). Transportul bagajului de cală, în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) + 10 kg bagaj de mână, este gratuit.

Citiți și despre Tarom susține talentele românești.

Există și 2 frecvenţe săptămânale pe ruta Iaşi – Londra (Luton Airport). Transport bagajului de cală, în limita maximă de 23 kg + 10 kg bagaj de mână, este gratuit.

Totodată check-in-ul este gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil.În prețul biletelor cateringul la bord este inclus. Mai multe detalii puteți afla pe site-ul oficial al companiei.

← Close