15 ani de Wizzair sărbătoriți cu reduceri la biletele de avion de 15%. Promoție bilete

Adrian, 20 mai. 2019

Wizz Air cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est sărbătorește cea de-a 15 aniversare a sa cu o ofertă specială.

Astfel, pentru toate zborurile achiziționate și astăzi 20 mai, pasagerii se pot bucura de o reducere de 15% care se va aplica la valoarea totală a rezervării, sub forma unui credit WIZZ* , valabil până la data de 15 septembrie 2019.

Promoția este valabilă și astăzi, 20 mai, pentru toate biletele achiziționate și pentru toate destinațiile din întreaga rețea Wizz Air, fără limitarea datei călătoriei. Creditul de 15% se va adăuga în contul WIZZ până la data de 31 mai.

Reduceri la bilete de avion Wizzair

15 ani de Wizzair sărbătoriți cu reduceri la biletele de avion de 15%. Promoție bilete
15 ani de Wizzair sărbătoriți cu reduceri la biletele de avion de 15%. Promoție bilete

Reducerea de 15 % se aplică la Prețul total (valoarea totală a rezervării, inclusiv tariful călătoriei și serviciile suplimentare achiziționate în timpul rezervării).

Restituirea de 15% este valabilă pentru toate zborurile și pentru toate destinațiile. Această promoție este valabilă pe 19 și 20 mai 2019, în intervalul 00:00-23:59, ora Europei Centrale și de Est. Oferta nu este transmisibilă și este valabilă numai pentru rezervări individuale, excluzând rezervările de grup.

Această ofertă nu poate fi combinată cu alte promoții care modifică prețul zborurilor. În cazul în care sunt îndeplinite criteriile promoției, vi se va restitui 15% din valoarea Prețului total în Contul WIZZ, sub formă de credit Wizz, până la 31.05.2019. Creditele vor fi valabile până pe 15.09.2019 și le veți putea utiliza pentru a achiziționa zboruri Wizz Air.

Restituirea se face exclusiv în Contul dumneavoastră WIZZ. Restituirea nu poate fi convertită în numerar. Restituirile se fac numai pentru zborurile finalizate. Suma ce urmează să fie restituită nu este indicată pe www.wizzair.com în timpul efectuării rezervării. Se aplică termenii și condițiile pentru Conturile WIZZ. WIZZ Plus și rezervările care includ WIZZ Flex sunt excluse din promoție.

← Close