Zbor Ryanair deviat din cauza pasagerilor aflați sub influența băuturilor alcoolice

Andrei Beldiman, 18 iun.. 2018

Un zbor Ryanair către Ibiza a fost forțat să aterizeze în Paris. Căpitanul a afirmat că 20 de pasageri au fost implicați într-un incident la bord.

3 dintre cei 20 de pasageri petrecăreți au fost preluați de poliție.

Căpitanul a declarat că pasagerii recalcitranți au concumat băuturi alcoolice în aeroport, înaintea zborului.

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineața, 16 iunie 2018. Un grup de 20 de pasageri irlandezi care călătoreau din Dublin, Irlanda, către Ibiza, Spania, au fost implicați într-un incident la bordul unei aeronave a companiei Ryanair.

Citiți și Un însoțitor de zbor Ryanair și-a rupt piciorul la bordul unui avion

3 pasageri au fost dați jos din avion și preluați de poliție, pe aeroportul Beauvais, în Paris.

Căpitanul zborului de întoarcere din Ibiza către Dublin și-a cerut scuze pasagerilor pentru întârzierea zborului. Acesta a ajuns la destinație mai târziu cu 2 ore și 40 de minute. Căpitanul le-a explicat pasagerilor ce s-a întâmplat pe zborul inițial.

Căpitanul a adăugat că la bord se aflau și 3 copii, iar zborul a trebuit să fie deviat de la ruta inițială din motive de siguranță.

Compania aeriană Ryanair a cerut aeroporturilor să nu mai servească băuturi alcoolice înaintea orei 10 dimineața.

Prietenii și familiile celor implicați în incident au spus că informațiile nu au fost relatate corect.

Căpitanul a afirmat că pasagerii recalcitranți începuseră să bea în terminalul din Dublin înainte de zborul de la 08:50 dimineața, informează publicația Irish Mirror.

Reprezentantul Ryanair, Robin Kiely, a adăugat: “Zborul din Dublin către Ibiza a trebuit să devieze către Paris Beauvais după ce 3 pasageri au devenit agresivi la bord. Aeronava a aterizat în siguranță și pasagerii au fost scoși din avion și reținuți de poliție, înainte ca zborul să continue.”

De asemenea el a adăugat: “Nu vom tolera în nici un moment comportamentul nepotrivit sau perturbator, iar siguranța și confortul clienților, echipajului și aeronavelor noastre este prioritatea numărul unu.”

Citiți și Sindicatele angajaților Ryanair din 4 țări amenință compania cu greve în vara lui 2018

Dl Kiely nu a putut să dea informații despre costurile pe care Ryanair le-a avut din cauza incidentului sau despre ce se va întâmpla cu cei trei pasageri care au fost luați din avion.”

El a declarat: “Aceasta este acum o chestiune pentru poliția locală”.

Dl Kiely a spus că incidentul “este exact motivul pentru care solicităm schimbări semnificative pentru a interzice vânzarea de alcool pe aeroporturi, cum ar fi o limită de două băuturi per pasager și nici o vânzare de alcool înainte de ora 10:00”.

El a spus: “Este datoria aeroporturilor să introducă aceste masuri preventive pentru a reduce consumul excesiv de alcool și problemele pe care le creează, mai degrabă decât să permită pasagerilor să bea în exces înainte de zborurile lor”.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close