VIDEO. Zbor Qatar Airways întârziat după ce un pasager a început să ceară bani pasagerilor

Andrei Beldiman, 22 iun.. 2018

Zbor Qatar Airways întârziat după ce un pasager deportat a început să ceară bani pasagerilor aflați la bord.

Evenimentul a avut loc la bordul unei aeronave Qatar Airways, care se pregătea să efectueze un zbor din Doha către Shiraz.

Videoclipul a fost înregistrat de o pasageră aflată în aeronavă. Un bărbat de vârstă mijlocie a cerut bani pasagerilor. Avionul se pregătea să decoleze de pe Aeroportul Internațional Hamad, Doha, Qatar, către Aeroportul Internațional Shiraz, Iran.

Citiți și Va avea loc o nouă sesiune de recrutări Qatar Airways în România

Întâmplarea a avut loc în decursul zilei de 19 iunie. Videoclipul a ajuns viral. Vă prezentăm în continuare imaginile surprinse la bordul avionului.

În timp ce bărbatul cerea bani pasagerilor o stewardesă a încercat să-l liniștească. Aceasta a cerut ajutorul unui coleg. De asemenea poate fi observat cum un alt pasager îi oferă bărbatului în cauză niște bani.

Incidentul este unul în premieră pentru compania aeriană de renume internațional.

Autoritatea de Aviație Civilă din Pakistan a confirmat că incidentul a avut loc la bordul unui avion Qatar Airways. Bărbatul în cauză a fost deportat fără să aibă vreun ban în buzunar.

Un reprezentant al companiei Qatar Airways a afirmat că acesta a cumpărat un bilet de avion și apoi a urcat la bordul aeronavei. Postul de televiziune India TV News a adăugat că prețul unui bilet de avion Doha – Shiraz costă $532, aproximativ 2,132 ron.

Citiți și Sute de bilete anulate de British Airways către Dubai și Tel Aviv

Videoclipul a creat controverse pe Twitter vis a vis de locul în care s-a întâmplat incidentul și naționalitatea bărbatului. Unele persoane au fost surprinse de faptul că un om îmbrăcat atât de simplu a putut urca la bordul unui avion Qatar Airways. User-ul Danyal Gilani, din Pakistan, a afirmat că pasagerul în cauză era un emigrant iranian care a fost deportat. Acesta vorbea Farsi, la fel ca și pasagera care a înregistrat videoclipul.

← Close