VIDEO. Incident pe Aeroportul din Atlanta. Un bărbat a sărit pe aripa unui avion

Andrei Beldiman, 27 iun.. 2018

Un tânăr de 19 ani a fost implicat într-un incident pe Aeroportul din Atlanta, după ce a sărit pe aripa unui avion.

Bărbatul, pe numele său Jhryin Jones, a sărit peste unul dintre gardurile perimetrului care delimita aeroportul.

Apoi a continuat să se apropie de un avion aflat pe pistă. La bordul avionului pasagerii au privit nedumeriți acțiunile tânărului. Acesta s-a cățărat pe una dintre aripile avionului și a început să bată la ferestre. În tot acest timp purta doar o pereche de boxeri.

Citiți și Incident pe Aeroportul Seoul-Gimpo. 2 avioane s-au tamponat

Informațiile provin din videoclipurile postate on-line de cei aflați la bord. De asemenea informațiile au fost confirmate de reprezentanții poliției din Atlanta, într-un interviu acordat canalului de televiziune ABC News.

Dintr-unul dintre clipurile postate pe Twitter reiese faptul că avionul tocmai aterizase. Nu este precizată locația de unde decolase.

Incidentul a avut loc la scurt timp după ora 16:30, ora locală, în timpul zilei de marți, 26 iunie, conform poliției din Atlanta.

Citiți și Atac în aeroport. 3 persoane și-au pierdut viața

Din videoclipurile postate online de pasagerii aflați la bord se poate observa cum mai multe mașini ale forțelor de securitate se apropie de avion. La vederea acestora, tânărul s-a lungit pe pistă, lângă avion.

Autoritățile au arestat tânărul care a pătruns ilegal pe Aeroportul Internațional Hartsfield–Jackson din Atlanta, SUA.

A post shared by Tk (@tkjames) on


Reprezentantul Aeroportului din Atlanta, Elise Durham, a declarat pentru ABC News că bărbatul în cauză s-a aflat la bordul zborului DL 192 din Miami. Durham a adăugat că pasagerul care a cauzat incidentul straniu se află în custodia poliției și incidentul nu a avut niciun impact asupra operațiunilor desfășurate în aeroport.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close