Un pilot a aterizat ilegal pe plaja din New Jersey

Andrei Beldiman, 26 iun.. 2018

Un pilot a aterizat ilegal pe o plajă din SUA și a abandonat avionul după aterizare.

Autoritățile din New Jersey caută pilotul unui avion cu un singur motor, care a aterizat ilegal pe o plajă duminică.

Pilotul a părăsit aeronava după ce a zburat în mod periculos desupra plajei înțesate cu turiști.

Centrul de Instruire a Gardei de Coastă din Cape May a declarat că incidentul a avut loc înaintea orei 20:00, duminică, 24 iunie. Aterizarea ilegală a fost surprinsă pe video. Autoritățile au crescut gradul de securitate după aterizarea avionului de tip Piper PA12.

„În acest moment, suntem siguri că pilotul care a fugit de la locul faptei nu este un student al centrului de formare”, a declarat pentru FOX29 ofițerul șef John Edwards, purtătorul de cuvânt al centrului de instruire.

Citiți și VIDEO. Aterizare de urgență pe plajă. Turiști înspăimântați caută adăpost

„După ce am lucrat cu unitatea K-9 a Departamentului Șerifului din Cape May, care a indicat că urmele pilotului ne-au dus la centrul de antrenament, precum si urmele avionului și imaginile surprinse de camerele de supraveghere, am decis să reluăm măsurile de securitate standard.”, a adăugat Edwards.

Videoclipurile făcute înainte ca avionul să aterizeze în apropierea oamenilor aflați pe plajă arată că aeronava zbura în dreptul coastei Wildwood, New Jersey.

Pilotul a efectuat anumite exerciții acrobatice în aer înainte de a ateriza pe plajă.

Într-un alt videoclip un bărbat strigă la fiica lui să iasă din apă. Avionul zbura deasupra, la altitudine joasă, prezentând un grad ridicat de pericol.

Reprezentanții Centrului de Antrenament Cape May au declarat pentru FOX29 că mai mulți paznici vor continua să supravegheze zona și avionul rămas pe plajă. Autoritățile au afirmat că avionul aparține unei companii care îl folosește pentru a zbura diferite banere deasupra zonei de plajă.

Citiți și VIDEO. O aterizare de urgență a cauzat momente șocante la bordul unui avion

La scurt timp compania în cauză a declarat că unul dintre angajații săi au luat avionul fără a cere permisiunea.

← Close