Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit. Două victime, una decedată

Adrian, 21 feb.. 2019

Mai multe autospeciale de ambulanță și SMURD intervin, joi, la Tuzla, unde o aeronavă de mici dimensiuni a aterizat forțat. Două persoane sunt încarcerate, în stare gravă, potrivit IGSU.

ACTUALIZARE 16:55 – Persoana aflată în stare gravă, din avionul prăbușit, a murit.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, aeronava de mici dimensiuni a aterizat forțat la Tuzla, în jurul orei 16.00.

În aparatul de zbor se aflau două persoane, ambele rămânând încarcerate în urma aterizării forțate.

Una dintre vicitme este în stop cardio-respirator, spun reprezentanții ISU Constanța, iar o altă victimă a fost scoasă și este cooperantă.

La fața locului intervin o autospecială de stingere, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ și elicopterul SMURD.

Știrea inițială!

Salvatorii intervin la această oră în cazul unui incident aviatic produs pe aerodromul din Tuzla, judeţul Constanţa.

Salvatorii ISU Dobrogea au anunţat că o aeronavă DA 42 s-a păbuşit în zona localităţii Tuzla, judeţul Constanţa.

Conform Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, la Tuzla ar fi două 2 victime.Una dintre victime ar fi în stop cardio-respirator „In jurul orei 16.00, in zona aerodromului Tuzla o aeronava de mici dimensiuni a aterizat fortat.

Din primele informatii, in aparatul de zbor se aflau doua persoane, ambele incarcerate. Au fost alertate la fata locului o autospeciala de stingere, doua echipaje SMURD, un echipaj SAJ si elicopterul SMURD”, transmite ISU Dobrogea.

În avion se aflau 2 persoane. una dintre ele este încarcerata si inconstienta, iar cealată a fost extrasa şi este constienta si cooperanta. Fortele de interventie impreuna cu echipajele medicalea actioneaza pentru extragerea persoanei incarcerate.

← Close