Trenurile către litoral vor fi suplimentate cu vagoane în perioada 27 aprilie – 2 mai

Andrei Beldiman, 25 apr.. 2018

Trenurile către litoral și către Valea Prahovei vor fi suplimentate cu vagoane în perioada 27 aprilie – 2 mai.

Mini vacanța de 1 mai începe cu vești bune pentru cei care vor călători în țară. Trenurile către cele mai solicitate destinaţii vor fi suplimentate cu vagoane în perioada 27 aprilie – 2 mai, informează miercuri CFR Călători.

“În contextul unui trafic crescut prilejuit de minivacanţa de 1 mai, CFR Călători operează cu întreg parcul activ de material rulant. Programează suplimentar, operativ – în funcţie de disponibilităţi – capacităţi de transport pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări, conform evoluţiei şi dinamicii traficului de pasageri”, se arată într-un comunicat al CFR Călători remis Agerpres.

În plus, faţă de trenurile existente în graficele de circulaţie, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din marile orașe ale țării spre litoral.

Astfel veți ajunge direct din Bucureşti Nord, Timişoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Braşov, Iaşi şi Suceava în Constanţa şi staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

De asemenea, va fi suplimentat numărul de case de bilete deschise publicului călător din staţii. Casele de bilete vor fi deschise în funcţie de intervalele orare aferente fluxurilor mari de pasageri.

Studenţii pot călători gratuit conform legii. Toţi pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate. Pentru călătoria dus-întors se acordă reducere de 10%. De exemplu, preţul pentru ruta Bucureşti – Constanţa şi retur este de 108,10 lei.

Pentru evitarea aglomeraţiei din ziua plecării trenului, CFR Călători recomandă pasagerilor să-şi procure din timp legitimaţiile de călătorie.

De 1 mai, vor fi deschise agenţiile de voiaj CFR din Aeroportul Otopeni, cele din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti şi Iulius Mall din Iaşi. Acestea vor funcționa conform programului de lucru al centrelor comerciale, iar restul agenţiilor vor fi închise.

Vă dorim o mini-vacanță plăcută fie că veți ajunge pe litoral, pe Valea Prahovei sau în oricare altă stațiune turistică din țară.

← Close