Toate zborurile de vineri anulate pe Aeroportul Stansted din cauza unui autobuz în flăcări

Andrei Beldiman, 02 apr.. 2018

Toate zborurile de vineri, 30 aprilie, de pe Aeroportul Stansted, au fost anulate. Cauza acestui eveniment a fost un autobuz în flăcări.

Sursa: Social Media/Reuters

Toate zborurile au fost anulate pe Aeroportul Stansted, vinerea trecută, din cauza unui autobuz de transfer, care a izbucnit în flăcări.

Acest eveniment s-a produs în afara clădirii unde se află terminalul de sosiri și plecări, în parcarea aeroportului.

Pasageri au fost rugați să părăsească aeroportul Stansted și să-și reprogrameze zborurile din cauza accidentului. Echipele de intervenție au stins incendiul cu promptitudine. Cauza acestui eveniment a fost o defecțiune tehnică la sistemul electric al autobuzului. Nu au fost raportați accidentați sau răniți.

Cu toate acestea pasagerii au fost enervați de faptul că au pierdut oportunitatea de a călătorii în vinerea de dinaintea Paștelui Catolic.

Sursa: Social Media/Reuters

Reprezentanții Aeroportului Stansted au scris pe rețeaua de socializare, Twitter, următoarele:

“Toate zborurile au fost anulate pentru ziua de vineri, până la miezul nopții. Călătorii sunt rugați să părăsească aeroportul. Ne cerem scuze pentru inconveniență și vă sfătuim să vă reprogramați zborurile”

Clădirea terminalului a fost evacuată vineri după-amiaza și 4 echipe de pompieri au lucrat pentru a stinge focul de lângă aeroport.

Din fotografiile postate pe mediile de social-media reiese că un autobuz este în flăcări, iar foc gros iese de sub vehicol, lângă clădirea situată în Essex.

Focul a fost stins undeva după ora 17:00 iar pompierii au continuat să monitorizeze locul. Autobuzul a fost distrus complet iar terminalul a fost evacuat din cauza fumului.

O declarație din partea serviciului de pompieri spunea următoarele:

“Pompierii sunt în prezent la locul unui incident de la aeroportul din Stansted. Echipajele au raportat la sosire că un autobuz, poziționat în afara intrării în terminal, a fost în flăcări.”

În timpul serii personalul din cadrul Aeroportului Stansted au lucrat din greu pentru a reprograma toți pasagerii afectați de evenimentul neplăcut întâmplat.

Citiți și despre:

← Close