UPDATE: TAROM anunță întârzieri la toate zborurile! SITA este din nou funcțional

Adrian, 23 iun.. 2018

UPDATE Informare TAROM: SITA a repus în funcţiune sistemul DCS (Departure Control System) după 4 ore de nefuncţionare

Compania TAROM anunţă remedierea problemei în sistemul de control al plecărilor, de către partenerul nostru SITA.

Operaţiunile de procesare a pasagerilor au fost reluate.

Din cauzele nefuncţionării sistemului gestionat de SITA, calculele iniţiale ale TAROM raportează întârzieri ale curselor între 1 oră şi 2 ore şi 30 de minute, depinzând de numărul de pasageri care trebuie să fie procesaţi.

Echipa TAROM depune toate eforturile necesare pentru procesarea cu maximă celeritate a tuturor pasagerilor. În acelaşi timp echipele noastre sunt disponibile pentru a oferi suport la sol pasagerilor noştri.

Sistemul global SITA (Departure Control System) este indisponibil la nivel mondial

Compania TAROM anunță întârzieri pe toate cursele din cauza indisponibilității sistemului (DCS) SITA, la nivel global.

Operațiunile de Check-In și Boarding sunt suspendate până la rezolvarea problemelor care fac sistemul SITA nefuncțional.

Compania TAROM le oferă pasagerilor care se află în aceste momente în tranzit asistență la sol, în conformitate cu normele internaționale.

Până la repunerea în funcțiune a sistemului global SITA, orice compania aeriană care operează în acest sistem nu va putea verifica eligibilitatea pasagerilor, nu va putea înregistra pasagerii sau bagajele acestora.

Revenim cu informații imediat ce le vom primi de la sediul central SITA din Atlanta SUA, anunță compania Tarom într-un comunicat de presă.

← Close