Tarom renunță la ruta Constanța-Chișinău

Andrei Beldiman, 13 iun.. 2018

Tarom, cea mai veche companie aeriană din România, renunță la ruta Constanța-Chișinău, care urma să se deschidă la data de 1 iulie 2018.

Informația a fost anunțată de Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu din Constanța.

În decursul zilei de 13 iunie, pe pagina oficială de Facebook a aeroportului din Constanța, a fost postat următorul mesaj:

„Vă informăm că ruta ConstanÈ›a – ChiÈ™inău – ConstanÈ›a, programată să înceapă la 1 iulie 2018, a fost anulată pentru moment de către operatorul aerian TAROM.
Continuăm colaborarea cu reprezentanții TAROM pentru dezvoltarea rutei Satu Mare-Constanța – Satu Mare, cu începere din data de 3 iulie a.c. În același timp avem încredere că începând cu sezonul de vară 2019, operatorul național va dezvolta noi rute către litoralul românesc.
Pentru alte detalii legate de această rută avem rugamintea de a lua legătura cu operatorul aerian.”

Citiți și Zboruri pe ruta Cluj-Napoca – Paris cu Tarom, din 17 iulie

Operatorul aerian național a anunțat pe 15 mai că va extinde portofoliul de rute începând cu 1 iulie 2018.

Tarom va lansa câteva noi rute: TimiÈ™oara – Paris, TimiÈ™oara – Stuttgart, Cluj – Paris, Sibiu – Stuttgart, ChiÈ™inău – TimiÈ™oara È™i ConstanÈ›a – ChiÈ™inău.

Potrivit companiei, dezvoltarea flotei Tarom cu două aeronave Boeing 737-800 NG a dus la creșterea numărului de rute pentru clienții săi.

Echipa AIR24 a fost prezentă la ceremonia de primire a aeronavelor botezate „Alexandru Ioan Cuza” È™i „Mihai Viteazul” pe Aeroportul Henri Coandă, Otopeni.

Citiți și A fost inaugurată o rută nouă Tarom, între Cluj și Iași

„Am urmărit să găsim destinaÈ›ii cu potenÈ›ial pentru pasagerii români din Banat È™i Ardeal, în Germania È™i FranÈ›a. ÃŽn acelaÈ™i timp, reamintim că în cadrul Centenarului României „Tarom uneÈ™te” nu este doar un slogan, ci o strategie foarte clară de a apropia românii de pretutindeni. Noile zboruri pe care le operăm din capitala Moldovei, ChiÈ™inău, sunt dovada vie că România 100 este mai mult decât un simbol pentru Tarom „, a spus directorul general al Tarom, Wilhelm-Werner Wolff, la vremea respectivă.

← Close